Home Ombre nails met Gel Polish
PRO NIEUWS

Ombre nails met Gel Polish

Zo, weer mijn eigen nagels gedaan. Gel-polish op mijn natuurlijke nagels. Natuurlijke nagels? Ja ik bedoel geen verlengde kunstnagels zoals gel of acryl. Dit zijn dus mijn eigen echte nagels, ook de lengte. Gel-Polish biedt ook wat stevigheid, vandaar dat ik daar altijd voor kies. Deze moet uitgehard worden in een UV of LED lamp.

A)  heb ik pas nieuwe studs besteld en B) wilde ik mijn nieuwe kleur uitproberen. De kleur heb ik als een nude kleur beschouwt, maar uiteindelijk vind ik hem lila-pastel, ook mooi, daar niet van. Mint valt natuurlijk ook in de pastelkleuren, dus die had ik goed gematcht.

Faden

Standaard is zo standaard, dus ik dacht laat ik een van mijn nagels wat "faden". Beide kleuren laat is wat overlopen in elkaar. (Ik noem die ene even paars): eerst lak ik mijn gehele nagel paars en laat deze uitharden in een led lamp. Dan begin ik onder aan en met de kleur mint. Voor de helft lak ik mijn nagel mint en met een ander kwastje veeg ik hem wat uit naar boven. Dit kan overigens ook met een klein sponsje. Uitharden in de lamp.

Voor de kleur is een tweede laag erop mooier, dus weer mint aanbrengen, uitfaden en uitharden. Dan brengen we de paarse aan netjes op de top en dan uitfaden naar beneden en uitharden. Ook hier geldt weer een tweede laag is mooier.

Studs

Dan brengen we de laatste laag aan, de topcoat, ik heb voor een glans topcoat gekozen. Matte topcoat is ook mooi als je de nadruk op de studs wil leggen, want die zijn glanzend. Op alle nagels breng ik één laag topcoat dun aan.

Voor de zekerheid " bevries" ik mijn 3 vingers alvast 10 seconden in de lamp, zodat ik zeker weet dat mijn topcoat niet uitloopt in mijn nagelriemen. Dan breng ik de studs aan op mijn pink en duim en dan hard ik de gehele hand uit. Alle overige vingers hebben twee lagen kleur. En uitharden in een LED lamp gaat sneller dan in een UV lamp!

IMG-20160411-WA0000_1

Volgende hand en klaaaaaar! Wat vinden jullie van het resultaat?