Home Nieuwe trend voor mannen: Man Braids
Get the look

Nieuwe trend voor mannen: Man Braids

Ramona Krieger is gek op vlechten. Nu denken jullie misschien aan bruidskapsels. Ja, ook dat kan ze goed, maar Romona gaat veel verder. Ze heeft een collectie gemaakt met mannen met braids. Geen watjes, maar stoere kerels met opgestoken haar, lange manen en ... vlechten. 

menbraids-04 menbraids-03

De visie van deze collectie is 'make the ordinary extraordinary'. Ik probeer altijd iets vernieuwends te zoeken in de 'Braidstyling' en zo is deze Manbraids collectie ontstaan. Omdat je toen overal op social media manbuns en manbraidsz ag, wilde ik als Love2Braid zijnde mijn expertise laten zien wat ik ervan kon maken. De launch was geweldig want binnen 10u werd het gedeeld op 'Estetica USA' Instagram en binnen 24h op 'Estetica Mexico' , dus wij zijn als team uit dit kikkerlandje supertrots op ons bereik! 
 

menbraids-02 menbraids-01

In deze collectie zie je veel tribal elementen, die ook terugkomen in de styling. De foto's doen denken aan afgezonderde indianenstammen. Welke hipsters gaan hier hun inspiratie uit halen, nu de baard weer een beetje passé is?

www.love2braid.nl