Home Nieuwe baardtrimmers: welke look past bij jouw gezicht?
Getest voor hem

Nieuwe baardtrimmers: welke look past bij jouw gezicht?

BaByliss For Men maakt het dagelijks leven van mannen makkelijker door het ontwikkelen van tools die perfect aansluiten bij de huidig trend van het nonchalante 3-dagen baardje. BaByliss For Men introduceert een compleet nieuw assortiment high-tech baardtrimmers voorzien van de laatste technologieën.

Welke look past bij jou?
Ga je voor het trendy 3-dagen baardje met de 3-Day baardtrimmer, een kleine sik met de 3D-Control of een meer opvallende baardstijl met de i-Control? Het nieuwe assortiment BaByliss For Men baardtrimmers biedt een passende trimmer voor ieder type man. Deze next-generation trimmers combineren precisie, comfort en efficiëntie en maken het trimmen van je baard tot een moment van pure ontspanning. Door het spelen met verschillende baardstijlen creëer je steeds weer een ander imago. Bij gezichtstyling draait het allemaal om de uitstraling. Wil je een ingetogen, ondernemende, of business-like look?

Verschillende gezichtsvormen

1. Lang gezicht
Om het gezicht minder lang te maken focus je met je baardstijl op de zijkanten van het gezicht in plaats van op het gebied rondom je kin. Ga voor een baard die vanaf de bakkebaarden en wangen wordt ingevuld en laat het iets korter op de kin.
TIP: Bij een lang gezicht past een drie dagen baardje of een mooie volle sik het beste. Die "breken" namelijk op de juiste plekken in je gezicht en geven je gezicht net iets meer breedte.

2. Rond gezicht
Een rond gezicht heeft iets meer hoekigheid nodig om het gezicht minder rond te laten lijken. Leid de aandacht af naar je kin en ga voor wat langer baardhaar op de kin, dit zal een wat hoekiger aanzien geven.
TIP: Bij een rond gezicht is de "P.Diddy sik" het mooiste, deze is dus niet connected met de zijkanten. Je hebt dan een mooie getrimde snor en getrimd vlak over je kin.

3. Ovaal gezicht
Dit is de beste gezichtsvorm die je maar kunt hebben, want daarmee kun je vrijwel iedere baardstijl dragen. Experimenteer, probeer en verander zo vaak mogelijk van stijl. Jij hebt de ideale gezichtsvorm en kan iedere baardstijl hebben.
TIP: Go crazy, because you can have it all!

4. Vierkant gezicht
Om het gezicht optisch langer te maken focus je met je baardstijl op het gebied rondom de kin. Concentreer je op een baard met of zonder snor en/of bakkebaarden. Vermijd volle baarden, want hiermee benadruk je juist je hoekige gezicht.
TIP: Een mooie getrimde en uitgedunde snor staat geweldig. Je moet hier wel lef voor hebben. Een baard is ook een optie, maar trim dan de zijkanten iets korter dan de rest, hierdoor krijgt je baard een iets spitsere vorm. Dit breekt het geheel en maakt het minder grof.

 

Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Babyliss.