Home Nederlander wint BarberSociety Battle 2022
Battle

Nederlander wint BarberSociety Battle 2022

Op 10 april werd de 5-jarige jubileumeditie van het barberevent BarberSociety Live gehouden in de Westergas in Amsterdam. Ruim 700 bezoekers kwamen bijeen om het herenvak te vieren nadat dit 3 jaar lang helaas niet mogelijk was door de coronamaatregelen.

BarberSociety Winner of the Year 2022

Ook werden er weer de barber battles gehouden; er deden 13 barbers en 43 leerlingen mee. De uiteindelijke winnaar was Richard Gronas van Vagabond Barbers uit Rotterdam. Hij mag zich BarberSociety Winner of the Year 2022 noemen. Twee Griekse deelnemers belandden op de tweede en derde plek.

Winnaar Young Talent Battle

Young Talent Battle

De BarberSociety Young Talent Battle in samenwerking met Nederlandse kappersscholen werd gewonnen door Stan van Ballekom van ROC Tilburg. In 2018 won deze school ook al de Young Talent Battle. Opmerkelijk is dat de tweede en derde plek dit jaar werden ingenomen door leerlingen van dezelfde school, namelijk Barberschool Amsterdam.

Organisatoren Marc van de Hare en Miranda Vlas: “Na 3 jaar wachten, zijn wij ongelofelijk blij dat wij eindelijk de 5e editie van BarberSociety Live hebben kunnen beleven. Door de lockdown in januari was het een uitdaging om deze editie te organiseren maar met vereende krachten is het gelukt!