Home MEET EFFORTLESS NATURALS, DE NIEUWE COLLECTIE VAN KEVIN MURPHY!
SALON EXPERIENCE

MEET EFFORTLESS NATURALS, DE NIEUWE COLLECTIE VAN KEVIN MURPHY!

Wij, Noa en Fleur mochten een tijdje geleden meekijken in de super gave Salon van Marieke genaamd REBEL om de Effortless Naturals collectie uit te proberen!

About the proces

Wij, Noa en Fleur mochten een tijdje geleden meekijken in de super gave salon van Marieke: Salon Rebel. Hier kregen wij een voorproefje van de nieuwe COLOR.ME collectie van KEVIN.MURPHY: Effortless Naturals. Salon Rebel staat bekend als een KEVIN.MURPHY session salon, waar vernieuwing en kwaliteit hand in hand gaan. Deze keer werden we vergezeld door niemand minder dan KEVIN.MURPHY educator Annemieke, die zich bij ons voegde om de aller nieuwste lijn uit te proberen en het resultaat te bewonderen!

Het model had het perfecte haar om de nieuwe COLOR.ME shades uit te proberen dus we gingen voor een faceframe en highlights in de punten om alles wat op te frissen! We begonnen dus met een blonderingproces met 6% om de boel goed op te lichten. De punten waren was brassig en er zat wat overtollig kleurpigment in door toner en zilvershampoo die ons model heeft gebruikt. Om de punten toch heel te houden hebben wij de ammonia vrije blondering powder lightner 3% gebruikt. Na deze leuk bedrukte folietjes lang genoeg erin te laten zitten was het tijd om uit te spoelen en de Effortless Naturals in te zetten. We hebben de kleuren 11.18 + 10.8 gekozen om de reeds gezette highlights te tonen. Dit is combinatie met een 3% PHD Clear. Hieruit kwam een super mooie violet assige kleuring! Afgestyled met KEVIN.MURPHY heated defense, Everlasting Color Leave in & Anti Gravity Spray voor dit AMAZING resultaat! 

About Effortless Naturals

Jullie kennen de COLOR.ME collectie van KEVIN.MURPHY vast wel! De COLOR.ME-collectie van KEVIN.MURPHY is een premium assortiment van kleurproducten voor haar, ontworpen met een focus op milieuvriendelijke en huidvriendelijke formules. De collectie biedt een scala aan levendige kleuren en zorgt voor een langdurige, glanzende kleurresultaten, terwijl het tegelijkertijd het haar verzorgt en beschermt. Met hoogwaardige ingrediënten en innovatieve technologieën biedt COLOR.ME een luxe kleurervaring die zowel professionele kappers als klanten aanspreekt. 

De COLOR.ME-collectie van KEVIN.MURPHY onderscheidt zich door zijn toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. De ingrediënten zorgvuldig geselecteerd op basis van hun voedende eigenschappen, waardoor het haar wordt verzorgd en beschermd tijdens het kleurproces. Deze combinatie van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en milieubewuste formules zorgt voor een unieke kleurervaring die niet alleen prachtige resultaten oplevert, maar ook bijdraagt aan een gezondere planeet.

“ Met deze nieuwe ammoniavrije, hoogwaardige shades laten we zien dat er zeker nog interesse is in rijke, natuurlijke en klassieke kleuren. Ze bewijzen zichzelf al snel als  salon essentials met stralende, heldere en tijdloze bruine en blonde tonen die elegant minimalisme voor je klanten omarmen.” 
- KEVIN.MURPHY

Gebaseerd op de opkomende trend van 'Quiet Luxury', die nog steeds de catwalks domineert, heeft de nieuwste haute couture van toonaangevende modehuizen zoals Dior en Chanel een verlangen naar ingetogen luxe aangewakkerd. In de haarindustrie weerspiegelt deze trend een verschuiving naar moeiteloze en elegante natuurlijke looks, waarbij high-maintenance stijlen plaatsmaken voor ingetogen, gemakkelijk te onderhouden schoonheid.

In reactie op deze evolutie introduceert COLOR.ME met trots hun nieuwste creatie: Effortless Naturals. Deze collectie is ontworpen om de perceptie van natuurlijke schoonheid te herdefiniëren en een nieuw kader te bieden voor stijlen die minimalisme, onberispelijkheid en authentieke verleiding belichamen.

Met zes innovatieve tinten transformeert Effortless Naturals het concept van natuurlijke esthetiek door warmte te balanceren en het kleurenpalet te verrijken. De collectie omvat twee matte, twee ash-violet en twee violet tinten, elk ontwikkeld met de perfecte reflecterende combinatie om ongewenste brassy tonen moeiteloos te neutraliseren en een meeslepende, minimalistische natuurlijke look op alle haartypes te bereiken.

Bij COLOR.ME draait het niet alleen om de resultaten, maar ook om de keuzes die we maken. Daarom zijn de producten vrij van ammonia en PPD en bevatten ze hoogwaardige plantaardige ingrediënten zoals honing, granaatappel, sheaboter, rozenbottel, kokosolie en aloë vera. Bovendien zijn onze formules en verpakkingen ontwikkeld met het oog op de planeet, met 100% recyclebare verpakkingen die onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid benadrukken.