Home Het betere Nagelwerk van de NYFW 2016
Get the look

Het betere Nagelwerk van de NYFW 2016

Nadat we alle makeup en kapsels hebben bekeken van de New York Fashion Week, hebben we dit keer alleen gelet op de nail trends. Naast afgekloven stompjes, verzorgde gelakte nagels, zagen we ook veel leuks. Het leuke van nageles is dat je de lak er zo weer afhaalt en het effect dus maar heel tijdelijk is. Tenzij je van die lange kunstnagels gaat nemen, maar dat doen er maar een paar. Zoals je ziet kun je vaak al varieren door eens een lijntje over je nagels te trekken, of bijvoorbeeld alleen de helft van je nagels te lakken. Kijk je mee?

Bruintinten

nagel-nude

Ze blijven mooi en chic, deze nudie taupe- en bruintinten!

Nagellijnen

Nagel-lijnen

Lak je nagels in een kleur en zet daarop een paar dunne lijntjes voor een speels effect. Dit jaar zit je dan helemaal goed!

Ton-sur-ton

nagel-subtiel

 

Houd het subtiel door met glans en mat te werken in dezelfde kleur, of neem twee kleuren zonder groot contrast. Het resultaat is veel draagbaarder.

Metal-ombre

bagel-metal

Deze brons- en zilvertinten zijn helemaal leuk als je er niet je hele nagel mee lakt, laat de kleur overlopen in transparant voor een subtieler effect.

Nagelkunst

nagel-wit

nagel-kunst

Maak van je nagel een kunstwerk door er figuurtjes, patronen op te tekenen, of ze zelfs te beplakken met donsplukjes! Dat laatste lijkt ons trouwens niet erg hygiënisch, maar goed ...

Buiten de nagel treden

nagel-figuren

Nog een look die misschien wel leuk is voor even, maar natuurlijk heel erg onpraktisch! Maar leuk voor de catwalk!

Doe jij weleesn iets speciaals met je nagels? Post jouw foto van je mooiste nagelcreatie!

Lees ook:

[su_button url="/het-betere-hoofdwerk-van-nyfw-2016/" target="blank" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]HAAR & MAKEUP TRENDS NYFW 2016[/su_button]