Home Editor's pick: Superli ’37
Getest voor hem

Editor's pick: Superli ’37

Superli ’37 is een productlijn speciaal voor mannen. De producten hebben een stoere retro uitstraling en zijn geproduceerd volgens authentieke recepten.

Superli ’37

Maak kennis met de Superli '37 mannenlijn, een assortiment doordachte en veelzijdige producten ontworpen om elke man een ongeëvenaarde verzorgingservaring te bieden. Met een scala aan producten die zorgvuldig zijn samengesteld, biedt deze lijn alles wat je nodig hebt voor een perfecte groomingroutine. Van de verfrissende Hairtonic die de hoofdhuid stimuleert en roos tegengaat, tot de Grooming Tonic die je haar extra volume geeft bij het föhnen.

Geniet van de verkwikkende sensatie van de Ice Tonic op warme zomerdagen of na het sporten, en kies uit de twee heerlijke geuren van de Eau de Cologne. Reinig je haar en houd je hoofdhuid koel met de Menthol en Eucalyptus Shampoos, terwijl de Classic Gelwax op waterbasis je haar een natuurlijke glans geeft. En voor een langdurig en volumineus kapsel is er de speciale Kappersgel. Kortom, deze lijn belooft een ongeëvenaarde groomingervaring voor de moderne man, waarin elk product op unieke wijze bijdraagt aan een verzorgde uitstraling en een verfrissend gevoel.

Maak je klaar om jezelf te trakteren op de hoogwaardige verzorging die je verdient met de Superli '37 mannenlijn!

Deze speciale mannenlijn bestaat uit de volgende producten:

Superli ’37 Hairtonic

Dit hairtonic is geschikt voor alle haartypen. Het bevat 80% alcohol en helpt de hoofdhuid te stimuleren. Daarbij worden roos en schilfers in het haar tegengegaan. Daarnaast is het ook te gebruiken als een aftershave of een verfrissende tonic.

Superli ’37 Grooming Tonic

De Grooming Tonic is speciaal ontwikkeld voor het föhnen van het haar. Het is geproduceerd volgens een authentiek recept. Het haar krijgt extra volume en er wordt geen stof achtergelaten in het haar.

Superli ’37 Ice Tonic

De Ice Tonic is een verfrissende Eau de Cologne die is verrijkt met een natuurlijke menthol. Zo is de Ice Tonic ideaal te gebruiken met de warme zomerdagen of na het sporten. Het geeft een langdurig en fris gevoel.

Superli ’37 Eau de cologne

De Eau de Cologne's komen in 2 geuren: Britannia (een stoere tabaksgeur) en Sandelwood (een frisse geur met de warmen tonen van sandelhout). Kan dagelijks worden gebruikt als aftershave.

Superli ’37 Menthol Shampoo

Met de Menthol Shampoo reinig je niet alleen je haar maar houd je ook je hoofdhuid koel.

Superli ’37 Eucalyptus Shampoo

Dit is een diep reinigende shampoo die verrijkt is met natuurlijke eucalyptus.

Superli ’37 Classic Gelwax

De Gelwax is op waterbasis en is hierdoor makkelijk uit te wassen, wordt niet hard en geeft glans aan het haar.

Superli ’37 Kappersgel

Deze gel geeft het haar extra volume en zorgt ervoor dat het haar langer in model blijft.