Home De perfecte bh voor fashionista's met modekoorts
Get the look

De perfecte bh voor fashionista's met modekoorts

Een goede ondersteuning voor je borsten is belangrijk. Als je ouder wordt of kinderen hebt gekregen, kan de zwaartekracht de overhand nemen en worden je borsten slapper. Natuurlijk kun je meteen naar de plastisch chirurg rennen voor een boob job, maar gelukkig zijn er ook minder drastische maatregelen mogelijk. Zoals het dragen van een goede bh. Maar ook als je nog een stevige borstpartij hebt, kun je de effecten van zwaartekracht even uitstellen door een goed passende bh te dragen. Let erop dat je jouw bh ook echt laat opmeten, want de juiste maat is van groot belang bij een goede ondersteuning. Bij Hunkemöller is elke verkoopster getraind om dit te doen, dus vráág daarom als je een winkel binnenloopt!

Fashion Fever

Bovendien snappen ze bij Hunkemöller de combinatie fashion en een goede pasvorm als de beste. Ze zijn continue aan het innoveren en werken samen met stijliconen zoals Sylvie Meis. En er is goed nieuws voor de fashionista's! Hunkemöller introduceert een nieuwe collectie lingerie die is geïnspireerd door de laatste catwalk trends: Fashion Fever. De Fashion Fever collectie bestaat uit lingeriesetjes, body's en nachtmode.

Met jouw sexy smile ben jij zo de onweerstaanbare bombshell van je slaapkamer!

bombshells

Niemand minder dan modellen Kim Feenstra and Marlijn Hoek zijn het gezicht voor deze campagne. Hun natuurlijke looks met losse, wavy haren met balayage en highlights passen perfect bij deze swingende setjes. Laat je inspireren, maak een afspraak met je kapper voor sunkissed lokken, breng wat glow aan op je wangen, gloss op je lippen én trek je favoriete Fashion Fever setje aan. Met jouw sexy smile ben jij zo de onweerstaanbare bombshell van je slaapkamer!

Het leuke is dat je deze Fashion Fever spulletjes nu met 20% korting kunt aanschaffen. Kijk op de website van Hunkemöller voor meer informatie!

[su_button url="http://www.hunkemoller.nl/nl_nl/collecties/fashion-fever.html?utm_source=wiewathaar&utm_medium=display&utm_campaign=fashionfever" target="blank" background="#f1bdbb" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: heart-o" icon_color="#000000"]KOOP NU MET 20% KORTING![/su_button]

Er zijn drie verleidelijke stijlen waar je hebberig van wordt: Soft Rebel, Out of Blue en Monochromatic.

Nummer-1

Soft Rebel

Soft-Rebel

Soft Rebel is voor de romantici onder ons met een knipoog naar stoer. Khaki gecombineerd met zachtroze, transparante stoffen, bloemenprints, kant in combinatie met romantische details en stiksels.

Nummer-2

Out of Blue

Out-of-Blue

Out of Blue is voor beach lovers met een hang naar luxe. Donkere tonen, weelderige glanzende stoffen zoals satijn, kant en borduursels domineren deze lijn.

Nummer-3

Monochromatic

Monochromatic

Een eigentijdse uitgesproken look met lasercut details, kant en grafische prints in zwart en wit.


Lees ook:

[su_button url="/tien-vragen-aan-kim-feenstra" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]INTERVIEW KIM FEENSTRA[/su_button]