Home Producten Briogeo Curl Charisma Chia + Flax Seed Coil Custard

BriogeoCurl Charisma Chia + Flax Seed Coil Custard

Heb jij kroezend en krullend haar? Maak dan snel kennis met deze rijke en romige leave-in styler die jouw kroezende en krullende lokken hydrateert, definiëert en perfectioneert. Dit product is veilig voor gekleurd, met keratine behanded en chemisch behandeld haar. De Curl Charisma™ Chia + Flax Seed Coil Custard van Briogeo is een dikke, rijke en romige vochtinbrengende styler die het haar een boost geeft door de hydraterende voordelen van lijnzaadolie en sheaboter en de verzorgende kracht van chiazaad. Dit complex van rijke moisturizers maakt zelfs de droogste krullen zacht en soepel, terwijl het de definitie verbetert en het flexibele stylingcontrole biedt. Briogeo-haarverzorging is gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten. Briogeo is ook "6-Free Hair Care": Geen sulfaten. Geen siliconen. Geen ftalaten. Geen parabenen. Geen DEA. Geen kunstmatige kleurstoffen.
Hoe gebruik je dit product?
Masseer in op kleine delen van het vochtige haar. Draai de haarstrengen strak terwijl je het product van boven naar beneden aanbrengt om de vorm van de krul te perfectioneren. Als je het uiteinde van de streng hebt bereikt, laat je het haar los zodat de krullen weer op hun plaats terug veren.

Tijdens het stylen zal de romige witte consistentie van het product zichtbaar zijn maar als het haar droogt, is hier niks meer van terug te zien.