Home 4 Beauty voornemens voor 2016
SPECIALS & UPDATES

4 Beauty voornemens voor 2016

Het nieuwe jaar is net begonnen en dus hoog tijd om je voornemens te bedenken! Hier zijn mijn 4 beauty voornemens voor 2016.

Nummer-1

Mezelf meer verwennen

eoe
Of dit door middel van een bad, maskertje, pedicure, manicure of alles bij elkaar is. Wat meer ontspanning is zeker welkom in het nieuwe jaar! En ja, dit kan gewoon tussen tentamens en deadlines door. Weg met die stress!

Nummer-2

Altijd make-up eraf halen voor het slapen

we
Je make-up eraf halen na het stappen is iets waar veel vrouwen (inclusief ikzelf) geen zin in hebben. Het is zoveel beter om dit wel te doen. Je huid krijgt anders onnodige schade van vuil dat nog op het gezicht blijft liggen. Hierdoor wordt je huid sneller ouder en kun je last krijgen van acné doordat je poriën verstopt raken.

Nummer-3

Zolang je haar maar goed zit

Ik betrap mezelf er altijd op dat ik 's ochtends weinig zin (en tijd) heb om mijn haar te doen. Daarom vlecht ik het altijd voordat ik ga slapen, zodat het 's ochtends minder tijd kost om het er fatsoenlijk uit te laten zien. Droogshampoo is ook een lifesaver wanneer je vet haar hebt. Mijn beautyvoornemen is om voortaan wat meer aandacht te besteden aan mijn haar.

Nummer-4

Meer met make-up experimenteren

Machiaj-mireasa-fata-rotunda

Vaak kiezen vrouwen voor een neutrale make-up look, omdat we bang zijn dat de look mislukt of dat we te erg op gaan vallen in de menigte. Probeer eens een ander oogschaduwkleurtje dan bruin of grijs en ga eens voor een paarse lipstick in plaats van roze. Je zult merken dat je juist complimentjes krijgt wanneer je wat meer moeite doet voor je look dan normaal.

Wat zijn jouw beauty voornemens voor het nieuwe jaar?