Home 3 redenen om de furry nails trend NIET te volgen!
Get the look

3 redenen om de furry nails trend NIET te volgen!

We zagen ze veelvuldig op de runways afgelopen weken; de furry nails - ofwel nagels met een bontje. Leuk? Tja, misschien wel grappig, maar of deze trend nou zo handig is ... Lees hier waarom je de bontnagels maar beter over kunt slaan.

Nummer-1

bontnagels-wassen

Ze zijn niet waterproof

Wat doe je mate je handen als je een douche neemt? Plastic handschoenen aan? Niet zo handig. En je handen wassen kan dus ook helemaal niet!

Nummer-2

vingers-bontnagels

Je vingers niet kunnen aflikken

Dat vind ik altijd heerlijk, m'n vingers aflikken na het eten van een ijsje of sappig fruit. Hmmm ... zelfs mijn adoratie voor de furry nageltjes zouden mij niet weerhouden om dit te doen. Kun je voorstellen wat een vieze nagels dat zullen worden!

Nummer-3

bont

Bont is niet leuk!

Ok, ik geef toe, ik heb ook een bontjas, maar wel heel duidelijk fake fur en ook nog in een kleur die in de natuur niet voorkomt. Deze bruine bontjes zijn nep, maar lijken wel net echt. En een liefde voor bont kweken willen we toch helemaal niet? Ineens lijkt het een beetje bizar om bont op je nagels te willen plakken.

enhanced-30910-1455925387-13

Toen ik op internet ging zoeken, zag ik dat ze in Japan ook echt haar gebruiken voor nagels. Misschien een idee voor al die Hair & Nails salons om het haar een beetje te recyclen? Maar even serieus, deze trend ga ik dus zeker NIET volgen en echt leuk vind ik hem eigenlijk ook niet. Zo, dat is gezegd!

[su_button url="/het-betere-nagelwerk-van-de-nyfw-2016" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]BEKIJK ALLE NAGELTRENDS VAN 2016[/su_button]

Wat vinden jullie van deze nageltrend?

tumblr_lql53jdkd81r1zy9do1_r2_500

 

Bron: Buzzfeed