Home Zomerprijsvraag Win SachaJuan haarpakket
Winacties

Zomerprijsvraag Win SachaJuan haarpakket

We verloten een geweldig haarpakket van het hippe Zweedse  merk SachaJuan t.w.v. €66,50! De SachaJuan producten zijn gebaseerd op de Ocean Silk Technolgy: een voedende mix van eiwitten en mineralen extracten afkomstig van zee-algen, die je haar een zijdezacht gevoel geeft. Een heerlijk pakket voor mee in de koffer dus!

WAT MOET JE DOEN?

  1. Volg onze pagina op FaceBook voor laatste updates FOLLOW US
  2. Tag een vriend! Zij (of hij) maakt dan ook kans op een leuke SachaJuan verrassing als jij wint!

WAT KUN JE WINNEN?

Hair In The Sun

Beschermt je haar en je haarkleur tijdens het zonnen met een UV filter, die zelfs na het douchen erin blijft zitten. Ook werkt deze Hair In The Sun als een styling product dat een lichte styling geeft en je coupe op zijn plek houdt terwijl je van de zon geniet! Ook kun je dit product als leave-in-treatment gebruiken. Vergeet niet dat je haar net zoveel bescherming nodig heeft als je huid tijdens het zonnen!

Hair after the sun

Dit voedt, re-hydrateert en verzorgt je haar na het blootstellen aan zonlicht. Hair After The Sun kun je gebruiken als leave-in of je kunt het uitspoelen. Style je haar zoals gewenst, waardoor het haar gezond, fris en glanzend eruit ziet.

Ocean mist

Sachajuan Ocean Mist is een beach texturiser dit levert echt het strand gevoel (Sexy & Messy Look) . Het haar krijgt een natuurlijke Textuur en Volume alsof  na een dag op het strand met zon en grote golven . kan in droog en nat haar voor of na föhnen.

Deze actie is verlopen Maar wil je nu toch de producten aanschaffen? Dan kan dat via de Sacha Juan merkpagina