Home Zo voelt het om te winnen - het Coiffure Award virus
Events & Awards

Zo voelt het om te winnen - het Coiffure Award virus

In 2011 heb ik de Coiffure Award gewonnen en ik moet zeggen dat dat een heel speciaal gevoel is. Ik had het totaal niet verwacht en dan noemen ze je ineens naam! Dat is zo bijzonder, ik had kippenvel over mijn hele lichaam.

En dan mag je de Award ophalen en loop je de trap af en daar staat een reporter van SBS6 om je te interviewen. Je weet gewoon niet wat je overkomt. Je hebt het gevoel dat je droomt, dat alles langs je heen gaat. Vervolgens ga je helemaal uit je dak op de afterparty!

Als je eenmaal besmet bent met het Coiffure Award virus, is dat heel verslavend.

Felicitaties

De volgende dag stromen de felicitaties binnen, dat is heel overweldigend. Je leeft in een soort roes. Radio Oost belde me voor een interview, zo bizar. Het heeft mij verbaasd hoe snel het feit dat je gewonnen hebt landelijk nieuws is en ze je allemaal weten te vinden.Dat jaar ben ik ook voor mijzelf begonnen (dat was de planning al) en het heeft zeker mee geholpen om een vliegende start te hebben.

Saskia Bolk 2011 Inzending Coiffure Award

Het gevoel evenaren

Als je dat gevoel eenmaal geproefd heb wil je dat nog een keer evenaren, dus doe ik nog steeds elk jaar mee met de Coiffure Award.Ondertussen geen eerste prijs meer behaald maar wel tweede en derde prijs en een aantal nominaties. Als ik genomineerd ben, heb ik voor mijn gevoel al gewonnen. Dan heeft de jury je werk toch weer weten te waarderen. Alles wat daar bovenop komt is extra gaaf.

Ik geniet met volle teugen van de 6 weken nominatie en daarna de uitreiking. Ze weten er altijd iets speciaal van te maken en de spanning stijgt als jouw categorie aan de beurt is. En natuurlijk hoop je op een prijs, maar ik kan ook heel blij zijn voor een ander. Want prijs of niet, ik ben altijd super trots op mijn series. Ik sta helemaal achter wat ik gecreëerd heb.

Het Coiffure Award virus

Als je eenmaal besmet bent met het Coiffure Award virus, is dat heel verslavend. Dan ben je om. Ik ben nu alweer met de voorbereidingen bezig voor de Coiffure Award 2022 en hoop op een nominatie en stiekem op nog meer. Let’s rock!