Onze favorieten

Z.One Urban Tribe Sea Water Spray getest

Ik heb een aantal weken de Z.One Urban Tribe 06.5 Sea Water Spray getest. Als ik op de website kijk, lees ik dit over het product:
Creëer een beach style op elk moment die je wenst. Geeft structuur en body aan ieder type haar look, stijl of krullend, dankzij de combinatie van het effect van zeewater.

Urban-Tribe-Sea-Water-Spray-02

Structuur & body wil ik wel, dus ben erg benieuwd! Deze zeezout spray komt in een handige spuitflacon die ik best groot vind. Er zit 250 ml in. Het ruikt ook echt heel erg naar de zee en het strand. Lekker! De fles is wit plastic met zwarte details en voelt heel ‘matte’ aan in de hand. Hij glijdt ook niet zomaar uit je handen daardoor en het geeft een luxe gevoel.

Urban-Tribe-Sea-Water-Spray-01

Het is een klein beetje plakkerig, waardoor je plukken haar net als met echt ‘beach hair’ een beetje aan elkaar gaat kleven. Het effect is speelser dan je dagelijkse kapsel en ziet er messy uit.

Urban-Tribe-Sea-Water-Spray-03

Ik spray ongeveer drie keer in mijn hand en breng het dan direct aan in mijn haar. Dit heb ik een aantal keer herhaald tot het gewenste effect behaald was. Aangezien ik dik haar heb was dat zeker een stuk of tien keer sprayen.

resultaat Beach spray

Mijn haren zijn na een dagje strand aardig door de war met een licht wavy effect. Deze spray geeft precies datzelfde effect ook weer in mijn haren. Je ziet dat de linkerkant duidelijk meer golft en meer structuur heeft dan de rechterkant. Ik vind het in ieder geval heel tof dat het werkt! Zo hoef je dus niet per sé naar het strand om een beachy kapsel te maken.

Conclusie

Erg fijne spray met een echte strandgeur die je haar meer textuur geeft.