Home Yummygums gaat met Vitamin Angels zwangere vrouwen en kinderen helpen
SUSTAINABLE BEAUTY

Yummygums gaat met Vitamin Angels zwangere vrouwen en kinderen helpen

Yummygums gaat een partnership aan met Vitamin Angels, de liefdadigheidsinstelling die zich richt op gezondheid en voeding. Het vitaminemerk steunt Vitamin Angels in hun missie om kwetsbare zwangere vrouwen en kinderen over de hele wereld te voorzien van essentiële vitamines en mineralen, om deze risicogroep de kans op een gezonder en gelukkiger leven te bieden.

Volgens schatting van de WHO heeft 50% van de wereldpopulatie geen toegang heeft tot essentiële gezondheidsvoorzieningen. Vitamin Angels heeft als missie om kwetsbare vrouwen en kinderen wereldwijd te voorzien van noodzakelijke vitamines en mineralen. Ze hebben hier afgelopen 20 jaar al 60 miljoen vrouwen en kinderen in meer dan 65 landen over de hele wereld mee bereikt. 

Vitamin Angels x Yummygums

Per verkochte pot Yummygums gummies worden vitamines en mineralen aan één zwangere vrouw of kind in nood geschonken.

Ter ere van de lancering van het partnership, verdubbelt het vitaminemerk de schenking aan Vitamin Angels. Daarmee bereikt Vitamin Angels twee zwangere vrouwen of kinderen in nood per verkochte pot Yummygums. Dit geldt voor elke Yummygums aankoop tot en met het einde van de campagne op 18 september.