Home YES! De salons mogen open blijven!
Hair update

YES! De salons mogen open blijven!

Elke kapper en beauty professional heeft gisterenavond met spanning gekeken naar de persconferentie, maar ze kunnen opgelucht ademhalen want de salons mogen open blijven! Tenminste, als de besmettingsgraad verder gaat dalen en helaas was het nieuws niet voor alle ondernemers gunstig. Maar in deze donkere tijden is het toch belangrijk om lichtpuntjes te blijven zien en daarom staan we toch even stil bij de opluchting dat de salons voorlopig nog even open blijven!

Het stond deze week al in de krant (Het Parool) dat veel kappers topdrukte hebben omdat klanten toch nog even snel hun haar willen laten knippen en kleuren voordat er misschien toch een lockdown komt. Want iedereen heeft de schrik van de coronakapsels er nog goed in!

Zelfvertrouwen

Want we weten na de vorige lockdown ook allemaal hoe we onze kappers hebben gemist en hoe belangrijk je haar is voor een gevoel van zelfvertrouwen. Juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om jezelf af en toe eens te verwennen. Nu een hapje eten of een feestje even niet meer kan, is dat reden te meer om snel een afspraak te maken met je kapper of schoonheidsspecialist voor een stralende huid en glanzende nieuwe coupe. Als je dat al niet gedaan hebt.

Hoe het gaat lopen, weten we niet. Wat we wel weten is dat dit jaar de feestdagen heel anders gevierd zullen gaan worden. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten en er toch wat van maken. En zolang de salons open zijn, gaan we ze lekker vaak bezoeken. Gewoon, omdat het kán!

Foto: Ivana Cajina