Home WINNEN: 5x Abhati Suisse pakket
Winacties

WINNEN: 5x Abhati Suisse pakket

Wil jij kennismaken met het nieuwe duurzame merk Abhati Suisse? Want de producten zijn niet alleen diervriendelijk en op milieubewuste wijze geproduceerd, bij elk verkocht product kan een meisje in India naar school worden gestuurd! Doe daarom mee; we mogen 5 luxe pakketten weggeven t.w.v. € 63,50.

Abhati Suisse wordt gemaakt in Zwitserland, maar heeft Indiase roots. De belangrijkste ingrediënten zijn Indiaase Kruisbes (Amla), Moringa Olie, wilde Kersenolie uit de Himalaya en Alpine Water en Edelweiss uit de Zwitserse alpen. Alle producten van Abhati Suisse worden op natuurlijke wijze geproduceerd en hebben een heerlijke geurbeleving, die je huid en haar laten stralen. De collectie bestaat uit exclusieve, natuurlijke en milieuvriendelijke body-, skin- & haircare producten, waarbij bijvoorbeeld de nieuwe, plasticvrije shampoobars een absolute aanwinst zijn.

Het merk is volledig dierproefvrij en streeft ernaar om volledig vegan en vrij van parabenen/sulfaten/siliconen te produceren. En met een goed doel; want het zijn niet alleen de producten die het concept van Abhati Suisse uniek maken.  Een belangrijke drijfveer van ABHATI Suisse is de hoop op een schoner milieu en iets terug te doen voor de planeet en voor alles en iedereen die hierop leeft. Abhati Suisse voert een duurzaam, fair trade beleid en investeert in degenen die met hen samenwerken. Zo kan met de verkoop van elk verkocht product een meisje in India naar school worden gestuurd. Op dit moment staat de teller al op 378.000!

Jij kunt nu kennismaken met deze heerlijke, duurzame producten door mee te doen aan onze winactie!

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post op FACEBOOK of INSTAGRAM waarom jij kiest voor duurzame beauty & hair producten
  2. Je kunt meedoen t/m 18 december 2020
  3. We maken de winnaars op 19 december bekend op FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 5 pakketten weggeven! Elk pakket heeft een waarde van €63,50 en bevat: