Home WINNEN: 4x Kevin Murphy BODY.MASS
Winacties

WINNEN: 4x Kevin Murphy BODY.MASS

Wil jij ook dit nieuwe 'wondermiddel' van Kevin Murphy proberen dat jouw haar zichtbaar verdikt en bovendien haaruitval tegengaat? Doe snel mee met onze winactie; we mogen 4 BODY.MASS Leave-in Treatments weggeven t.w.v. € 39,95.

Deze BODY.MASS treatment werkt vanuit de hoofdhuid om de wortels te versterken en gaat veroudering van de haarzakjes tegen. Dit product bevat dezelfde verdikkingtechnologie als mascara's en is rijk aan Oleanolic zuren die direct de haarwortel helpen te verdikken om zo dunner wordend haar en haaruitval te voorkomen. Wat wil je nog meer!

Lees ook: Getest: KEVIN.MURPHY BODY.MASS Leave-in Treatment

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post waarom jij dit product MOET hebben!
  2. Je kunt meedoen t/m 28 juli 2021
  3. We maken de winnaars op 29 juli bekend via FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 4 x BODY.MASS Leave-in Treatment weggeven t.w.v. €39,95

Meer informatie over BODY.MASS

Met BODY.MASS heeft KEVIN.MURPHY een unieke formule die helpt het haar te versterken en body en bounce geeft. Deze rijk geformuleerde leave-in plumping behandeling helpt het haar te verstevigen en te versterken vanaf de wortels om haaruitval te helpen voorkomen. De microcirculatie op de hoofdhuid neemt toe, en BODY.MASS biedt bescherming tegen hitte. Gebaseerd op ingrediënten gebruikt in wimperverlenging behandelingen, biedt BODY.MASS een onmiddelijke cosmetische boost in verdikking en een merkbaar verschil in de kwaliteit van het haar na regelmatig gebruik. Oleanoïdezuur, afkomstig van olijven, helpt follikelveroudering tegen te gaan en de haarwortels te versterken, terwijl Immortelle- extract, brandnetel, heilige lotus en baobab anti-verouderingsvoordelen hebben die helpen de hoofdhuid te kalmeren, evenals het versterken en herstellen van het haar.