Home WINNEN: 3x verrassingspakket WieWatHaar Awards
Winacties

WINNEN: 3x verrassingspakket WieWatHaar Awards

De WieWatHaar Awards 2021 zijn eind september uitgereikt, nadat de winnende producten door onze vakjury beoordeeld. Dat was een lastige klus, want we kregen vele mooie inzendingen binnen. Om de eerste editie van de WieWatHaar Awards te vieren, hebben wij een hele leuke winactie. Lees snel verder!

We verloten 3 verrassingspakketten met een waarde van €75,- of hoger en elk pakket bestaat uit minimaal 3 professionele haar- of huidproducten voor haar en/of voor hem! Een professioneel product is verkrijgbaar bij een kapsalon, beautysalon of barbershop, waar je persoonlijk advies kunt krijgen voor de beste producten voor jou. Bovendien zijn deze producten geformuleerd met een hoge* concentratie hoogwaardige ingrediënten.

*Veel hoger dan bij producten die je bij de supermarkt of drogist koopt.

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post waarom professionele producten beter zijn voor je haar of voor je huid
  2. Like onze Facebookpagina
  3. Je kunt meedoen t/m 18 november 2021
  4. We maken de winnaars op 19 november bekend via FACEBOOK
  5. Succes!

Wat kun je winnen?

We geven 3x een verrassingspakket t.w.v. €75 (of meer) weg. Elke pakket bevat minimaal 3 professionele producten van deelnemers aan de WieWatHaar Awards 2021.

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De prijzen worden alleen opgestuurd naar een adres in Nederland (dus geen adressen in België). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

LEES OOK: Winnaars van de WieWatHaar Awards 2021