Home WINNEN: 3x Pier Augé Huile Lactée Set
Doe mee & win

WINNEN: 3x Pier Augé Huile Lactée Set

Ga jij binnenkort op vakantie en wil je jouw huid ook op reis optimaal reinigen? Juist tijdens de zomermaanden kan je huid extra gevoelig zijn door de zon en daarom is het belangrijk dat je de huid op milde wijze reinigt. De nieuwe Huile Lactée van het Franse merk Pier Augé verwijdert niet alleen make-up, maar maakt ook de huid grondig schoon zonder de huid droog te maken. Doe mee en maak kans op een luxe set, die bestaat uit een fullsize én travelsize t.w.v. €40,-!

Het geheim van een mooie huid begint met het verwijderen van make-up en het diep reinigen met een product dat de natuurlijke huidbarrière respecteert. De nieuwe Huile Lactée Total Cleansing Oil van Pier Augé voldoet aan alle voorwaarden en is bovendien heel mild voor de meest gevoelige huid. Maak nu kennis met dit bijzondere product en maak kans op een luxe reinigingsset voor thuis, op je vakantiebestemming én onderweg!

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post waar jij de Huile Lactée mee naartoe wilt nemen (je vakantiebestemming)
  2. Je kunt meedoen t/m 14 juli 2021
  3. We maken de winnaars op 15 juli bekend via FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 3 x Pier Augé Huile Lactée sets weggeven t.w.v. €40,-. Iedere set bevat:

  • Fullsize Huile Lactée 200ml
  • Travelsize Huile Lactée 30ml
  • Linnen opbergzakje met gastendoekje

Meer informatie over HUILE LACTÉE TOTAL CLEANSING OIL

De HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil is een dunne, lichte olie die verandert in een melkachtige (lactée) emulsie en is bijzonder aangenaam in gebruik. Twee ‘pompjes’ van de Total Cleansing Oil in de palm van de hand zijn voldoende om aan te brengen op een droge huid: over het hele gezicht, om de ogen en in de hals. Na licht inmasseren een klein beetje water toevoegen om de olie in melk te doen veranderen. Na het afspoelen is de de huid schoon en vernauwt zich niet, de barrière die de huid biedt blijft intact.