Home WINNEN: 3x Moser Mobile Shaver
Winnen!

WINNEN: 3x Moser Mobile Shaver

Voor alle mannen die af en toe een weekendje weg gaan of veel moeten reizen, hebben we de perfecte winactie!  We mogen 3 Mobile Shavers van Moser weggeven t.w.v. €21,78!

De Mobile Shaver van het Duitse merk Moser is perfect voor het afwerken van korte overgangen. Met een speciale scheerfolie kan deze shaver bovendien ultrakort scheren. De shaver ligt lekker in de hand dankzij de soft touch en de accu gaat maar liefst 45 minuten mee. Dat is ruim voldoende voor een aantal scheerbeurten.

Moser Mobile Shaver

De shaver komt in een mooi en handig opbergblik en wordt geleverd met een lader, reserve lamellenmes en scheerfolie.

Het is een handig scheerapparaat voor kleine klusjes tussendoor of om mee op reis te nemen. Doe nu mee met onze winactie en maak kans op een van de 3 shavers!

Wat moet je doen?

  1. Vertel ons waar jij deze shaver mee naartoe wilt nemen
  2. Je kunt meedoen t/m 3 maart 2022
  3. We maken de winnaars op 4 maart bekend op onze FACEBOOK pagina
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 3 Moser Mobile Shavers t.w.v. €21,78 weggeven! Elke shaver komt in een mooi blikje, opbergetui en komt met accu-oplader en opzetstukken. Dus doe snel mee en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De prijzen worden alleen opgestuurd naar een adres in Nederland (dus geen adressen in België).

LEES OOK: Salon & Product Experience Franx Hairclub