Home WINNEN: 3x Medavia Prodige Regeneration Ritual Kit
Winacties

WINNEN: 3x Medavia Prodige Regeneration Ritual Kit

Heb je deze zomer lekker vaak in de zon gezeten en is je haar nu droog en poreus geworden? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we mogen 3x Medavia Prodige Regeneration Ritual Kit t.w.v. €43,95 verloten! Deze producten zijn perfect voor beschadigd haar, dus lees snel verder en doe mee!

Deze natuurlijke shampoo en masker die de haarvezel herstellen op basis van Lifesaver Liposoom. 

Het haar, vooral als het beschadigd is door chemische behandelingen en invloeden van buitenaf, heeft altijd bepaalde ‘basisbehoeften’. Goede producten hydrateren het haar tot in de kern, gaan poreusheid tegen, sluiten de haarschubben en herstellen de haarschacht. Medavita Prodige is geschikt voor alle niveaus van structurele beschadiging aan het haar. Deze exclusieve en intensieve behandeling voor in de salon en thuis herstelt direct beschadigd haar. Het resultaat is sterk en gezond haar met een mooie glans. 

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post waarom jij deze kit goed kunt gebruiken
  2. Like de Facebook pagina Medavita.nl
  3. Je kunt meedoen t/m 28 oktober 2021
  4. We maken de winnaars op 29 oktober bekend via FACEBOOK
  5. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 3x Medavia Prodige Regeneration Ritual Kit t.w.v. €43,95 weggeven.

Elke kit bevat de volgende producten:

  • Prodige shampoo
  • Prodige Masker

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De prijzen worden alleen opgestuurd naar een adres in Nederland (dus geen adressen in België).

LEES OOK: 5 VRAGEN AAN Stephanie le Blanc