Home WINNEN: 2x Moser Chromini Pro 2
Winnen!

WINNEN: 2x Moser Chromini Pro 2

We hebben weer een leuke winactie voor kapper, barbier, of man die een professionele trimmer kan gebruiken! De gloednieuwe Moser Chromini Pro 2 heeft een heel bijzonder snijmes voor het echte precisiewerk. We mogen er 2 weggeven t.w.v. 89,-!

Deze geavanceerde trimmer heeft een innovatief U-BLADE. Dit snijmes kan zeer dicht op de huid te snijden met een kniplengte van 0,3 mm. Dus als jij houdt van een perefct geblend kapsel, moet je snel verder lezen!

Moser Chromini Pro 2

De stille high-performance motor is 30% sneller dan zijn voorganger en je kunt deze trimmer voor maar liefst 85 minuten snoerloos gebruiken. De uitgekiende snellaadfunctie maakt de professionele trimmer een betrouwbaar gadget in elke salon - zelfs op dagen die drukker zijn dan normaal. En dat terwijl de CHROMINI PRO 2 een absoluut lichtgewicht is dat slechts 130 gram weegt. Hij is wendbaar en dankzij de geavanceerde ergonomie comfortabel in het gebruik. De leveringsomvang omvat ook een kleine opzetkam met kniplengtes van 3-6 mm, een oplaadstation, een reinigingsborstel en olie.

Jij kunt nu kennismaken met deze fantastische Chromini Pro 2 trimmer door mee te doen aan onze winactie!

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post op FACEBOOK waarom jij precisiewerk belangrijk vindt
  2. Je kunt meedoen t/m 20 september 2021
  3. We maken de winnaars op 21 september bekend op FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 2 Moser Chromini Pro 2 trimmers t.w.v. €89,00 weggeven! Dus doe snel mee en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

LEES OOK: Nieuw in de salon: Moser Chromini Pro 2