Home WINNEN: 12 Body Sets Scrub & Rub
Doe mee & win

WINNEN: 12 Body Sets Scrub & Rub

Wil je ook kennismaken met de heerlijke bodycare producten van Scrub & Rub? We hebben nu een geweldige winactie, waardoor jij nu kans kunt maken op een verwenpakket met de geur van jouw keuze. Doe mee, want we mogen maar liefst 12 pakketten verloten met een totale waarde van €258,-!

De producten van Scrub & Rub verzorgen de huid met al het pure en goede van de natuur, zoals dode zeezout, cacaoboter en amandelolie. Alle producten zijn vrij van parabenen.  In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren. We mogen maar liefst 12 heerlijke verwenpakketten weggeven, die elk een shower foam en een bodylotion bevatten! De pakketten komen in 4 geuren; jij mag zelf bepalen welke geur je zou willen uitproberen.

Have a Magical day, may your day be Bliss filled with Mystery and cute little Secrets

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post op FACEBOOK of INSTAGRAM met 'BLISS', 'MAGICAL', 'MYSTERY' of 'SECRET' (afhankelijk welke geur je wilt winnen)
  2. Je kunt meedoen tot 23 oktober 2020
  3. We maken de winnaars op 24 oktober bekend op FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 12 pakketten weggeven in de geur van jouw keuze. Dus doe mee en kies jouw persoonlijke verwenpakket! Er zijn 4 geuren waaruit je kunt kiezen:

  • Bliss – met Neroli olie - deze olie wordt gewonnen uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom. Er zijn duizenden kleine bloemblaadjes nodig voor een kleine hoeveelheid olie. Dit maakt het dan ook één van de waardevolste en kostbaarste olie ter wereld.
  • Magical – met Cactusvijg olie - deze olie bevat een zeer hoge concentratie vitamine E, linolzuur en sterolen die essentieel zijn voor de celvernieuwing van de huid. Ook is de olie rijk aan betalaïne, een krachtige anti-oxidant die onze huid beschermt tegen vrije radicalen.
  • Mystery – met Marula olie - deze 'gouden' olie is afkomstig van de vruchten van de Marula boom die ook wel olifantenboom wordt genoemd. De Marula boom staat bij de inheemse bevolking in hoog aanzien en komt in vele mythen voor. De zaden worden met de hand uit de vrucht verwijderd en uitgeperst om de olie te winnen.
  • Secret – met Monoi olie - Monoi betekent heilige olie en wordt al meer dan 2000 jaar volgens traditie geproduceerd in Tahiti. De Monoi olie behoort tot ‘het schoonheidsgeheim‘ van deze eilanden. De olie wordt verkregen door de bloemblaadjes van de ongeopende Tiaré bloemen met de hand te plukken en vervolgens in ongeraffineerde kokosolie te laten weken.

Elk pakket heeft een waarde van €21,50

Elk pakket bevat:

  • 1x Shower Foam 200ml
  • 1x Body Lotion 200 ml

De foam reinigt je huid op milde wijze en geeft de huid een geweldige geur! De gel verandert in aanraking met water in een volle en rijke mousse die de huid intensief voedt, reinigt en heerlijk zacht laat aanvoelen. Maak je ritueel af door na het drogen van de huid de bodylotion te gebruiken om je huid te hydrateren en te voeden. Deze lotion smeert heerlijk uit en intensiveert de geur van de shower foam, zodat je je de hele dag omhult in een heerlijke geur van jouw keuze!