Home Winnaars Dutch Olaplex Awards 2019 bekend
Events & Awards

Winnaars Dutch Olaplex Awards 2019 bekend

Zondag 8 december zijn de de Dutch Olaplex Awards 2019 uitgereikt. Olaplex is een baanbrekende treatment die voor een ware revolutie in kappersland heeft gezorgd. Het merk was de eerste die met een treatment op de markt kwam die de haarbruggen na het kleuren herstelt, waardoor kleuringen niet alleen veel milder voor het haar werden, maar ook de tijd van de behandelingen kon worden teruggedrongen. Kortom, er was meer mogelijk.

Om de kappers die met dit merk werken, nog meer uit te dagen om hun creativiteit te laten zien, is deze wedstrijd in het leven geroepen. Het was een prachtige avond met de aanwezigheid van veel internationale & nationale kapperstalenten. De 5 awards werden stuk voor stuk uitgereikt door bekende kappers. Maar liefst 132 salons deden mee en meer dan 1000 posts zijn op Instagram geplaatst onder hashtag #dutcholaplexawards2019. Op de website www.dutcholaplexawards.nl hebben maar liefst 19.954 mensen hun stem uitgebracht!

Kappers konden meedoen in 4 categoriën en daarnaast werd er nog een award uitgereikt aan de overall winnaar. Kijk hieronder welke salons hebben gewonnen!

Beste Olaplex salon 2019

Haarstudio Hip uit Heerlen heeft de titel 'Beste Olaplex Salon 2019' gewonnen. Tracey Cunningham heeft deze salon uit de vier categorie-winnaars gekozen. Haarstudio Hip won daarnaast ook al de Beste Blonde award

Best Trend Color
De winnaar in de categorie Best Trend Color is Hair by Sonja uit Alkmaar.
Tom Smith heeft de winnaar bekend gemaakt in de categorie Best Trend Color. Tom is Olaplex ambassadeur in de UK en werkt bij de salon Billi Currie.
Best Transformation
De winnaar in deze categorie is Hairstudio Infinity uit Terneuzen.
Bianca Hillier heeft de winnaar bekend gemaakt uit de 3 finalisten. Bianca werkt bij Andy Lecompte salon en is Olaplex en Redken ambassadeur voor de US
Best Healthy Hair
De winnaar in deze categorie is Beautyperfection JL's uit Groningen.
Christina Kruse Davidsen heeft de award uitgereikt. Christina komt uit Denemarken en is daar Olaplex ambassadeur en heeft een eigen salon; IQ Hair
Best Blonde
De winnaar in deze categorie is Hairstudio Hip uit Heerlen.
De winnaar is uit 3 finalisten uitgekozen door Jaye Edwards uit Australie. Jaye is eigenaar van de kappersketen Edwards and Co en hij is Olaplex ambassadeur van Australië.