Home Win een persoonlijke haardiagnose mét producten van System Professional!
Winacties

Win een persoonlijke haardiagnose mét producten van System Professional!

Zoals jullie hebben kunnen lezen, heb ik vorige week mijn EnergyCode laten mappen bij kapsalon Pro Solo in Alkmaar. Ik had dat een tijdje terug al laten doen, toen System Professional deze unieke haarverzorging op maat introduceerde.

Toen had ik een andere code dan vorige week. Dat komt doordat je haarprofiel continue verandert, door allerlei schommelingen in je lichaam, maar ook door het weer, de verandering van de seizoenen. Ik ben helemaal weg van dit systeem omdat ik nooit zo geloofd heb in een complete lijn aanschaffen voor één haarbehoefte, zoals krullend of blond haar.

sp-winactie-women

Met deze methode ga je samen met je kapper een aantal vragen beantwoorden, de kapper kijkt goed naar je haar en je hoofdhuid en daar volgt een advies uit. Dat zal voor iedereen verschillend zijn, want bij System Professional geloven ze dat elk haar uniek is. Iedereen krijgt dus zijn eigen EnergyCode. Hoe dat gaat, lees je hier:

ALLES OVER ENERGYCODE MAPPING

Ed Noijons van Pro Solo is educator voor dit hele programma en is een van de eerste kappers in Nederland, die met dit systeem werkt.

Win een persoonlijk consult met alle producten die jouw haar nodig heeft!

sp-winactie-02

Jij kunt nu ook een persoonlijk consult winnen! Ongetwijfeld vraag je je weleens af of je de juiste producten gebruikt. Met deze methode is dat niet langer nodig. Bovendien worden je gegevens opgeslagen zodat de conditie van je haar wordt bijgehouden. Wij mogen twee consulten* bij Pro Solo in Alkmaar weggeven en dat is nog niet alles; na afloop krijg je alle producten van jouw persoonlijke EnergyCode mee naar huis!

Wat moet je doen?

Vertel ons in een reactie wat jouw haarbehoeften zijn. Je kunt meedoen t/m 21 februari, op 22 februari maken we de winnaars bekend. Succes!

*Bij een van de consulten zullen wij aanwezig zijn om foto's te nemen en video. Dit gebeurt in overleg met de winnaars.