Home Wij willen winnen!
Ondernemend

Wij willen winnen!

Bob Jansen vertelt dit keer over hoe je klanten voor je kunt winnen in de kapsalon. Maar ook hoe je als een sterk team als winnaar uit de bus kunt komen. Want tenslotte draait het allemaal om teamwerk in een salon!

Wat is het toch een lekker gevoel om iets te winnen! Winnen dwing je tenslotte zelf af.

Klanten winnen

We hebben het hier niet over een wedstrijd winnen, maar over werken in de kapsalon. Het gevoel van winnen, oftewel een klant voor je winnen (voor de salon) geeft voldoening voor je geleverde werk.

Iedereen speelt daarin een belangrijke rol!

De wensen van de klant invullen en deze blij weg te zien gaan is al een overwinning van het team. Winst zit hem in het goed opleiden van kappers omdat iedere stap die gemaakt word een kleine overwinning is.

Duidelijkheid scheppen

Winnen is duidelijkheid scheppen in het vaste routeboek die een klant ervaart in de salon. Duidelijkheid en afspraken nakomen zijn een winst voor de klant en het team.

Wedstrijden winnen

Mooi werk maken proeft als een overwinning. Meedoen en genomineerd zijn voor belangrijke kapperswedstrijd is al winst op zich, maar de blijdschap van iedereen bij een winnaar is de grootste winst van een creatief team. De processen met elkaar om tot mooie inzendingen te komen levert alleen maar winnaars op.

Kortom, ik voel me een winnaar met een topteam!

Cover: Genomineerd Coiffure Award 2021 | Categorie 3 Dames NH, FL | Hair: Sanne van 't Hoog | Fotografie: Ivo de Kok | Visagie: Niels Jansen | Styling: Annet Verbeek