Home WieWatHaar Awards 2021 | K18 - Leave-in Molecular Repair Hair Mask
Onze favorieten

WieWatHaar Awards 2021 | K18 - Leave-in Molecular Repair Hair Mask

K18 - Leave-in Molecular Repair Hair Mask is niet zomaar een haarproduct! Ze wonnen de WieWatHaar Award 2021 in de categorie HAAR - Verzorging en overtuigden de jury. "Een aanwinst en vernieuwend. Dit product MOET je gebruiken als je haardos niet meer is wat het geweest is en een flinke oppepper kan gebruiken!", luidde het juryrapport. Meer weten over dit product? We spraken met Anthony Evers, Education Manager bij Bookies (importeur K18).

Anthony Evers

Anthony Evers begon ooit als kapper. Anthony: "Daar heb ik ik mijn ervaring en liefde voor het vak maar ook de branche opgedaan.

Na jarenlang als Educator en Education Manager te hebben gewerkt is dit ook voor mij de perfecte combinatie met mijn huidige functie. Als ik erop terugkijk heb ik zo mijn beste vrienden leren kennen.

Ook mijn vrouw waarbij ik een zoontje van 2 jaar heb, ben ik zo tegengekomen. Daarom weet mijn zoontje al precies hoe hij de schaar en kam in handen moet houden."

1e reactie toen je hoorde dat je gewonnen had?

YES! Het is een superleuke bevestiging voor ons. K18 is een revolutionair product is en daarom vind ik deze award helemaal verdiend.

Wat maakt dit product zo bijzonder?

Onze K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle 1.242 menselijke keratine-eiwitten.

Anthony Evers

Na 10 jaar onderzoek, ontdekten we een unieke reeks peptiden die het wetenschappelijk mogelijk maakt om haar dat beschadigd is door chemische behandelingen maar ook door thermische en mechanische styling terug te brengen naar hun oorspronkelijke, jeugdige en natuurlijke staat.

Hoe groter de beschadiging aan het haar, hoe groter het effect van herstel.

Feedback klanten

Klanten zeggen echt: Wauw! Ze zijn fan, haar voelt als nieuw aan met conditie en souplesse.

Uitreiking WieWatHaar Award 2021

Ik geloof echt dat professioneel advies belangrijk is. Een professional heeft er perfecte kijk op door training en ervaring, die kan je uitleggen hoe dit te gebruiken en waarom. Een bezoek aan een salon zorgt ervoor dat je 'droomhaar' kan realiseren. Welke wensen er ook zijn de kapper en producten kan ervoor zorgen dat ze dit krijgen.

Meer info over dit product

Het K18 leave-in moleculair herstellend haarmasker herstelt de keratine-ketens en versterkt je haar met lichtgewicht hydraterende eigenschappen om het haar te ontwarren en glad en zacht te houden, zonder het te verzwaren. Je kan in de salon een professionele K18 service krijgen waarmee je haar herstelt en versterkt wordt.

LEES OOK: Alle winnaars van de WieWatHaar Awards 2021