Home WieWatHaar Awards 2021 | Authentic Beauty Concept – Airy Texture Spray
Onze favorieten

WieWatHaar Awards 2021 | Authentic Beauty Concept – Airy Texture Spray

Authentic Beauty Concept - Airy Texture Spray is een veelzijdige stylingspray! Ze wonnen de WieWatHaar Award 2021 in de categorie HAAR - Styling en overtuigden de jury. "Heerlijke luchtige spray die lekker 'bloemig' ruikt. De kwaliteit is uitstekend en het product doet wat het belooft. Je haar ziet eruit alsof het effortless verzorgd is en gestyled.", luidde het juryrapport. Meer weten over dit product? We spraken met Annemaryn Kooijman, Customer Marketeer Authentic Beauty Concept.

Annemaryn Kooijman

Annemaryn Kooijman is Customer Marketeer bij Authentic Beauty Concept en is verantwoordelijk voor alle marketing- en pr-activiteiten in Nederland. Samen met het sales en educatie team wordt gebouwd aan een community van kappers die geloven in Authentic Hair, Pure Formulas, Mindfull Experience met een no-filter attitude.

1e reactie toen je hoorde dat je gewonnen had?

Wauw, wat fantastisch nieuws! Sinds de lancering van de Airy Texture Spray hebben we al veel positieve feedback gehad van onze klanten en ook van eindconsumenten, maar het is super mooi om ook deze waardering te krijgen van een vakjury.

We zijn supertrots dat ook uit het juryrapport blijkt dat het product gewoon doet wat het moet doen, dit is precies waar Authentic Beauty Concept voor staat: oprecht en authentiek.

Wat maakt dit product zo bijzonder?

Wij willen producten ontwikkelen met integriteit.

Annemaryn Kooijman

De spray doet precies wat het moet doen. Kappers en hun klanten kunnen gemakkelijk authentieke en luchtige texturen creëren die aansluiten bij de trends van nu. Daarnaast gebruiken wij altijd zorgvuldig geselecteerde vegan ingrediënten, vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Een overtuiging waarbij we niet voor de makkelijke weg gaan, maar voor het ontwikkelen van producten met integriteit. Kortom, het is een product dat makkelijk in gebruik is, 100% vegan en inspeelt op de trends van nu.

Als community driven merk werken wij nauw samen met kappers tijdens de productontwikkeling om authentieke producten op de markt te brengen die verrijkt zijn met kennis van kappers van over de hele wereld.

Zo heeft onze Global Creative Advocate, Hester Wernert-Rijn geholpen bij de ontwikkeling van de Airy Texture Spray. Hester is eigenaar van salon Mogeen in Amsterdam, maar werkt ook wereldwijd als sessionstylist bij shows en fotoshoots. Door dit unieke perspectief begrijpt ze volledig wat de verschillende eisen zijn die aan producten in verschillende settings en bij verschillende haartypes worden gesteld; ze weet wat werkt èn - cruciaal - wat niet. Tijdens een interactief proces gaf Hester waardevolle feedback, die werd geïmplementeerd door ons R&D team. Het resultaat van deze manier van samenwerken is hoogwaardige, vegan producten die authentieke, undone, textured stijlen met gemak en flexibiliteit mogelijk maken.

Feedback klanten

Het product is geliefd bij kappers en beauty lovers alom sinds de lancering omdat het product doet wat het moet doet: het creëren van textuur in een handomdraai en ook nog eens voor elk haartype.

Daarnaast krijgen we veel positieve reacties over de frisse en unieke geurbeleving van het product. De Airy Texture Spray heeft net als onze andere stylingproducten een zachte, poederachtige basisgeur. Een pure, frisse en elegante vrouwelijke bloemencreatie bestaande uit witte pioenrozen gemengd met vers gesneden bladaccenten versterkt door rozen, fersia’s en poederachtige viooltjes zorgt voor een unieke geurbeleving bij elk gebruik.

Uitreiking WieWatHaar Award 2021

Dáárom professioneel advies

Iedereen is uniek, en ook ieders haar en haarcondities zijn uniek. Het is belangrijk om je producten daar op de juiste manier op aan te passen zodat iedereen mooi en gezond gestyled haar kan ervaren.

Binnen onze community worden kappers volledig getraind zodat ze het beste productadvies aan hun klanten kunnen geven. Alleen de kapper kan een op maat gemaakt advies geven over welke producten jouw haar nodig heeft op basis van de haarconditie en jouw voorkeur voor styling.

Waarom naar de kapsalon?

Mooi en gezond haar begint bij het gebruiken van de juiste producten en regelmatig je haar goed laten verzorgen in de salon. De kapper kan het beste advies geven door het uitvoeren van een professionele persoonlijke haardiagnose. Hierdoor ontvang iedereen de behandeling en producten die precies aansluiten bij hun haarbehoeftes.

In de salon kan bovendien een unieke service worden geboden die het haar een extra boost geeft. Zo kunnen klanten in de Authentic Beauty Concept salons een memento ervaren, een exclusieve premium wasbehandeling, waarbij je even helemaal tot rust kan komen en je haar de extra verzorging krijgt die het verdient. De combinatie van het professionele advies en een me-time moment in de salon maakt het dat iedereen zou moeten investeren in een salonbezoek en professionele producten.  

Meer info over dit product

De Authentic Beauty Concept Airy Texture spray is vrij van siliconen en 100% vegan. Het is een droge textuur spray die textuur en volume aan het haar geeft. Het haar voelt voller aan terwijl het handelbaar blijft.

De formule combineert Bamboo Cellulose, gemodificeerd Rijstzetmeel en Fairtrade Tapioca Zetmeel met VP/VA Copolymeer om het extra droge textuureffect te creëren.

Voor gebruik goed schudden en spray in korte bursts op droog haar. Kneed het product met je vingers in het haar om zo meer textuur te krijgen. De Airy Texture Spray bevat een hittebescherming tot 230 graden waardoor de spray ook goed te gebruiken is in combinatie met een krultang. Zo kan je de krul meer volume en textuur geven. De Airy Textuire Spray werkt perfect met de Nude Powder Spray om tevens volume op de aanzet te ondersteunen. Zo creëer je in een handomdraai effortless volume en textuur van aanzet tot punt. 

LEES OOK: Alle winnaars van de WieWatHaar Awards 2021