Home Wie wint straks de Consumer Award? Jij beslist!
Events & Awards

Wie wint straks de Consumer Award? Jij beslist!

OP 19 april vindt de 29e editie van de Coiffure Award plaats en ook dit jaar wordt er weer een Consumer Award uitgereikt. Welke kapper die gaat winnen, bepaalt de consument!

Er zijn 24 foto's (inzendingen van 24 verschillende kappers) geselecteerd waaruit je kunt kiezen. De foto met de meeste stemmen zal op 19 april worden bekroond met de award.

Wat moet je doen?

Stemmen kan tot 30 augustus* via coiffureaward.nl/stemenwin. Klik op de foto van jouw keuze, vul je gegevens in en maak kans op prachtige prijzen:

  • 2x VIP-kaarten voor het Coiffure Award-gala op 19 april 2020, in Studio21 in Hilversum, t.w.v. € 425,-
  • 10x verwenpakket van Schwarzkopf Professional

Coiffure Award 2020                                                                                                                       

De Coiffure Award - die in 1992 is opgezet door Schwarzkopf Professional en Coiffure Media - streeft ernaar de kappers-branche naar een hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van de kapper. Alle aandacht gaat uit naar het vakmanschap dat de kappers met veel passie laten zien. Op zondag 19 april vindt het 29ste gala van deze onafhankelijke haarmode fotografiewedstrijd plaats in Studio21 te Hilversum, waar naast de 12 Coiffure Awards, ook de meest begeerde prijs onder Nederlandse kappers wordt uitgereikt: de Hairdresser Of The Year. Daarnaast wordt ANKO ondernemers award overhandigd. De presentatie van het gala is in handen van Rick Brandsteder.

  • *Door de uitbraak van het Coronavirus is deze periode verlengd tot 30-08-2020. Cover Hair: Latisha Soebhag | Fotografie: Angela Dekens | Visagie: Sharon Brink : Styling: Latisha Soebhag