Home Wella Oil Reflections belooft zacht, glanzend haar - is dat ook zo?
Onze favorieten

Wella Oil Reflections belooft zacht, glanzend haar - is dat ook zo?

Ik test nu al een aantal weken de producten van Wella uit hun nieuwe Oil Reflections Essence Of Shine collectie. De producten die ik heb getest zijn de haarolie, shampoo, conditioner en het haarmasker. De producten beloven tot drie keer zachter haar en een directe glans. Het is Wella’s eerste verzorgingscollectie op oliebasis. Normaal gesproken vind ik dat oliën het haar erg vet maken, dus ik ben erg benieuwd wat ik van deze producten vind.

De producten komen in een witte verpakking met gouden letters erop. Ik vind het erg mooi, netjes en chique ogen.

Luminous Reveal Shampoo & Luminous Instant Conditioner

wella-oil-refections-1

De shampoo en conditioner ruiken allebei heel lekker naar vanille en kokos. Het is een warme en zachte geur, maar het vleugje kokos zorgt toch voor wat frisheid. Van de shampoo had ik maar weinig van het product nodig, want zodra het in je haar zit gaat het flink schuimen. De shampoo gaat dus lekker lang mee.

Luminous Reboost Mask

wella-oil-refections-3

Het masker geeft een extra boost aan je haar en verzorgt en voedt het haar goed. Het heeft dezelfde geur als de shampoo en conditioner. Ik vind het een fijn masker om te gebruiken, maar vind het verder niet zo bijzonder. Het masker geeft hetzelfde effect als andere maskers, dus ik vind het niet echt speciaal.

Luminous Smoothening Oil

wella-oil-refections-2

Ik was een beetje bang om de olie te gebruiken na het wassen van m’n haar, want ik vind vaak dat een olie het haar erg vet maakt. Maar bij deze olie was dat totaal niet het geval. De olie maakt het haar lekker zacht en laat het er glanzend uit zien. Ik had helemaal geen vet haar! De olie geeft net een extra boost aan het haar en ga ik zeker vaker gebruiken.

Resultaat

wella-oil-refections-4

De nieuwe producten van Wella vind ik heel fijn te gebruiken en raad ik zeker aan voor mensen die hun haar net wat extra verzorging willen geven! Het geeft je haar echt een gezonde en glanzende look.

De producten zijn te koop bij verschillende kappers.

  • Luminous Reveal Shampoo €9,50
  • Luminous Instant Conditioner €11,95
  • Luminous Reboost Mask €24,85
  • Luminous Smoothening Oil €12,95