Home Welkom terug in de salon!
Ondernemend

Welkom terug in de salon!

Wat waren ze blij, onze klanten. Met een grote glimlach liepen ze binnen over de rode loper die we speciaal voor ze hadden uitgelegd. We hebben ervoor gekozen om de planning normaal te houden, de openingstijden te verruimen en de parttimers extra in te zetten. Zo kunnen we alle tijd nemen voor de re-styling van het haar. Want dit is hét moment voor metamorfoses en klanten extra advies te geven voor een nieuwe look.

Welkom terug, fijn dat jij er weer bent!

Gelukskoekje

De salon zit bomvol, maar gelukkig vinden klanten het geen enkel probleem om een extra weekje wachten voor ze aan de beurt zijn. Het is al weken heerlijk werken zo! Omdat we niet steeds over corona willen praten, krijgen de klanten een gelukskoekje bij de koffie. Daar zit een wens bij die altijd klopt en hierdoor heb je meteen een aanknopingspunt voor een mooi gesprek.

Betrokken klanten

Bij een nieuw kapsel horen ook de juiste producten. Je merkt echt dat klanten hier behoefte aan hebben. Dat hebben we ook in de omzet gemerkt. Door de corona hebben we ook gemerkt hoe betrokken onze klanten zijn. Bossen bloemen, chocolade en kaartjes geven aan hoe blij onze klanten met ons zijn. Omdat we tijdens de lockdown steeds de klanten persoonlijk hebben gebeld om hun afspraak te verzetten, merk je dat de klanten echt met ons meeleven. Het blijft super belangrijk om contact te houden met je klant.

Mooi haar maken bij (innerlijk) mooie mensen met wederzijds respect’

Ons nieuwe motto

In de periode dat we dicht moesten hebben we goed gekeken waar wij blij van worden als team en dat is nu ons nieuwe moto geworden: ‘Mooi haar maken bij (innerlijk) mooie mensen met wederzijds respect’. Deze nieuwe benadering betekent dat je ook afscheid neemt van klanten die sfeerbepalend zijn. Dat blijft moeilijk, maar uiteindelijk scheelt dat een hoop negatieve energie. Deze energie kun je beter omzetten in positieve energie voor alle mooie en lieve klanten. Zij krijgen daardoor alle aandacht die ze verdienen.

Stay safe en zorg goed voor elkaar!