Welke barbershop is de allerbeste van Nederland & België?

Screen Shot 2017-04-19 at 17.57.45

Barbershops en speciale herenkapsalons zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En eigenblijk is dat ook heel logisch. Want waarom zouden vrouwen zich wel in een girls-only omgeving kunnen laten verwennen en mannen niet? De hoogste tijd voor een speciale Barbershop Award dus!

WieWatHaar en BarberSociety Live hebben de handen ineen geslagen en organiseren dit jaar de BSL People’s Choice Barbershop Award 2017, powered by Wahl. De naam zegt het al; People’s Choice, het zijn de klanten die gaan beslissen welke barbershop de Award gaat winnen. Vanaf vandaag tot 20 juni 2017 kunnen klanten stemmen op hun barbershop of herenkapper. De deelnemers kun je terugvinden op deze lijst:

Degene met het hoogste cijfer en de meeste reviews zal op 25 juni, tijdens het BarberSociety Live event in de Westergasfabriek in Amsterdam de prijs in ontvangst nemen. Natuurlijk gaan wij hier de komende weken extra aandacht aan besteden. Dus bezoek je zelf een barbershop, kijk dan of je jouwe op de deelnemerslijst staat. Of heb je een vriend, man, familielid of collega die regelmatig naar een barbershop of herenkapper gaat, vraag hem dan om te stemmen. Want jouw mening telt!

Wil je meer weten over deze verkiezing? Dit zijn de regels:

Over BarberSociety

BarberSociety heeft zich ten doel gesteld om barbers/herenkappers te verbinden, nationaal en internationaal, wat zowel ten goede komt aan de individuele barber als aan de ontwikkeling en promotie van het ambacht. In tijden waar in het onderwijs geen of nauwelijks aandacht meer wordt gegeven aan het herenvak, ontwikkelt BarberSociety initiatieven waar het delen van vakkennis, ervaringen en trends worden gestimuleerd. Activiteiten die dit ondersteunen, zijn de besloten Facebook community, BarberSociety, en een jaarlijks ‘barbers-only’ evenement, BarberSociety Live. BarberSociety is een initiatief van Marc van de Hare, 3e generatie uit een barbiersfamilie en eigenaar van ‘Van de Hare Amsterdam Barbers’.

Comments

comments