Home Wel uitreiking, geen Coiffure Award gala 2021
Events & Awards

Wel uitreiking, geen Coiffure Award gala 2021

Ondanks de aanscherpingen van de coronaregels gaat de uitreiking van de Coiffure Award op 12 september 2021 wel door!

Uitreiking Coiffure Award op 12 september

Het leek zo leuk: een hereniging van de hele kappersbranche op 12 september tijdens het Coiffure Award gala! Maar als corona ons wel iets heeft geleerd, is dat je geen vastomlijnde plannen in de toekomst kunt maken. Het virus laaide toch weer op en daarom heeft de organisatie besloten het gala voor alle genodigden niet door te laten gaan. In plaats daarvan is er wel een uitreiking voor alle genomineerden met hun partner.

Wel live streamen

 Event Manager Laura van de Graaf: “Het is onze inschatting dat er met deze nieuwe beperkende maatregelen geen kans is om op 12 september een gala voor de hele branche te laten plaatsvinden. Gelukkig lijkt een bijeenkomst met een kleiner aantal mensen op anderhalve meter wel mogelijk te zijn. Daarom worden enkel de genomineerden met hun partner uitgenodigd naar Studio21 te komen voor de uitreiking van de Coiffure Awards en de ANKO Ondernemers Award.

De bekendmaking van de winnaars zal ook online worden uitgezonden, zodat iedereen die spannende momenten live kan volgen, via www.coiffureaward.nl. We passen ons aan de omstandigheden aan en zullen de genomineerden en de winnaars op deze manier de eer geven die zij verdienen.” 

De genomineerden

Wie waren de genomineerden ook alweer? Kijk hier om je geheugen op te frissen!

Foto: uitreiking 2019 en inzending Hair: Cindy Stoopen | Foto: Jimmy Bollaerts | Visagie: Caroline Quirijnen | Styling: Barbara Platteauw