Home Wat kunnen wij doen bij deze nieuwe lockdown?
Hair update

Wat kunnen wij doen bij deze nieuwe lockdown?

Het zat eraan te komen, maar toch is het een enorme teleurstelling: de salons moeten weer sluiten! Wij houden van deze branche en dit gaat ook ons aan het hart. Al die haar & beauty professionals die maandenlang enorm hun best hebben gedaan om elke vorm van besmetting te voorkomen. Aan hun inzet zal het absoluut niet liggen dat de salons toch weer dicht moeten tijdens de drukste maand van het jaar. De feestdagen staan voor de deur, maar iedereen zit thuis en wat doe je dan?

Wij leven met alle kappers en schoonheidsspecialisten mee en willen graag iets doen. Want juist nu is het tijd om je salon op de kaart te zetten zodat je zaken op orde zijn voor 2021 wanneer de salons weer open zullen gaan en het vooral in het begin enorm druk zal worden.

Zo kunnen wij je helpen:

 1. Gratis upgrade

  Staat jouw salon al op WieWatHaar en heb je al een gratis upgrade? Wij helpen je graag om jouw salonpagine helemaal compleet te maken. Meld je hier aan en wij doen de rest. Tijdens de lockdown periode doen wij dat helemaal gratis voor je*!
  *Dus negeer de upgrade kosten die boven het formulier staan.

 2. Tips delen

  Sta je te popelen om jouw kennis en tips te delen? Want wij hebben jou nodig als expert voor al die consumenten die nu niet naar de kapper kunnen! Stuur een mail naar [email protected] als je wilt dat wij jouw tips gaan delen of als je een ander verhaal te vertellen hebt. Natuurlijk doen we dat altijd met volledige naamsvermelding en link naar jouw salonpagina!

 3. Portfolio laten zien

  Ben je trots op je werk en maak je vaak foto’s in de salon? Deel ze met ons, want jouw haarcreaties zijn weer inspiratie voor onze lezers en kunnen hen helpen om alvast hun look uit te kiezen als de salons straks weer open mogen! Stuur een mail naar [email protected] met je beelden en zet er ook bij welke kapper deze heeft gemaakt.

 4. Wat mis je nog?

  Mis je nog iets dat wij volgens jou ook voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje, want samen staan we sterker en zo kunnen we elkaar een beetje helpen in deze bizarre tijden.

Jullie staan er niet alleen voor; samen staan we sterker en wij zetten ons platform graag in om te helpen! Liefs, WieWatHaar