Home Wat doet Olaplex voor je haar?
Stylist

Wat doet Olaplex voor je haar?

Spring is in the HAIR! Dat betekent weer alle bruine en rode tubes de kast in en al het blond weer tevoorschijn toveren. Nu is mijn motto: wil je blond dan krijg je blond en in de lente net een beetje extra. 

Voorheen moesten we allerlei plannen bedenken hoe we dan uiteindelijk zo snel mogelijk het haar lichter kregen zonder het haar teveel te beschadigen. Nu werk ik met de producten van Redken die haarkwaliteit heel belangrijk vinden maar toch wat je ook deed; je moest uitkijken.

Van donker naar blond, kan dat? 

640_kim_k_blondehairmemoriam

Kim Kardashian gaat van donkerbruin naar Platinablond. Als het haar lukt dan moet het bij mij toch ook lukken? Dit was een vraag die ik heel veel heb gekregen in de stoel. 

Natuurlijk lukt dat! Dankzij Olaplex. IK HOU VAN OLAPLEX. 

Op dit moment zijn er heel veel “plexen” en natuurlijk nieuwsgierig als ik ben heb ik ze bijna allemaal uitgeprobeerd maar mijn favorite: toch wel OLAPLEX. 

Wat is Olaplex? 

Silke_von_Rolbiezki-Hola_Olaplex-1

Olaplex bestaat uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. DAT IS WAT WE WILLEN! 

Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van Olaplex is blijvend! Je zal merken na de behandeling dat je haar beter aanvoelt. 

Wil je blond dan krijg je blond

olaplex-blonde

Mijn advies is wel: bedenk je goed voordat je deze stap maakt. Het zou zonde zijn als je je haar op laat lichten en vervolgens toch weer donkerder wilt. 

Kleur je haar in stappen. Steeds een beetje lichter Zo hou je het spannend voor jezelf en hoe leuk is het niet om om de zes weken een iets andere look te hebben. 

See your stylist!