Home Wat doet Living Proof voor krullenbollen?
Onze favorieten

Wat doet Living Proof voor krullenbollen?

Living Proof is een Amerikaanse bedrijf opgericht door wetenschappers in samenwerking met beauty experts. Beautyproblemen worden vanuit een wetenschappelijk standpunt bekeken en op een innovatieve wijze opgelost. Ik was blij dat ik deze producten mocht testen. Vooral omdat er niet veel kappersmerken zijn die producten hebben voor black hair. Ik heb de Living Proof Curl Conditioning Wash en Detangling Rinse getest, deze zijn speciaal voor krullen.

Verpakking

Living-proof-curl-02
De verpakking is heel simpel, ronde flessen met een druk dop. Toch is er volgens mij goed over nagedacht want de flessen zijn gemaakt van een soort rubber materiaal hierdoor glijdt de fles niet uit je hand onder de douche.

Curl Conditioning Wash

Living-proof-curl-wash
Dit product is eigenlijk een shampoo en conditioner in een.
Het verwijderd vuil en verzorgt op een milde wijze je haar. Curl conditioning wash schuimt niet dus je bent snel geneigd om extra product te gebruiken. Het is misschien even wennen wassen zonder schuim maar hierdoor kan je je krullen beter bewerken met je vingers. Na het uitspoelen was mijn haar een beetje stug.

Curl Detangling Rinse

Living-proof-curl-rinse
Volgens de verpakking is dit geen conditioner maar een soort spoeling voor je krullen. Deze spoeling zorgt voor beter doorkambaarheid en definieert je krullen.
Living-proof-curl
Het aanbrengen ging gemakkelijk. Ik heb mijn haar in vieren verdeeld en van wortel tot punt aangebracht. Zachtjes bewerkt met mijn vingers en uitgespoeld.

Conclusie

Tijdens gebruik voelden mijn krullen voller aan. Mijn haar was wel een klein beetje stug nadat ik klaar was met beide producten. Volgens de website van Living Proof moet je na het wassen de leave-in conditioner en/of defining styling cream gebruiken voor extra verzorging en om je krullen langer te behouden. Helaas heb ik de leave-in conditioner en defining styling cream niet kunnen testen.
Mijn krullen waren wel een stuk meer gedefinieerd na het gebruik van de conditioning wash en detangling rinse. Ik zal het zeker vaker gebruiken, maar alleen deze 2 producten is niet voldoende voor mijn droge haar. Ik zal het dus moeten aanvullen met de leave-in conditioner van Living Proof.

Koop hier je Living Proof producten!