Home Vonkeman en van Gils kiezen weer voor Wahl en Moser Academy
Update

Vonkeman en van Gils kiezen weer voor Wahl en Moser Academy

Wahl Nederland kondigt met trots aan dat Frank Vonkeman en Gertjan van Gils opnieuw gaan samenwerken met de academy in 2020. Beide heren hebben beide jarenlange ervaring met de professionele tools van Wahl en Moser.

En ook dit jaar zullen Frank Vonkeman en Gertjan van Gils weer met veel plezier en passie aan de slag gaan als professionele Wahl & Moser Academy trainers. Ook zullen ze Wahl Nederland weer ondersteunen met demonstraties en presentaties tijdens diverse evenementen. 

Frank Vonkeman is sinds 1989 actief in zoals hij zelf zegt ‘het prachtige vak’. Met al ruim 25 jaar een eigen salon in Oldenzaal heeft hij zich gespecialiseerd in het ambacht. Frank Vonkeman: “Ik heb voorkeur voor knippen (dames- en herencoupes) maar ik ben ook groot fan van het barbervak.” 

Gertjan van Gils werkt al sinds zijn 15de in het kappersvak en heeft bijna 15 jaar een eigen uniseks salon in Poppel, België. Gertjan van Gils is zeer gedreven, gepassioneerd en wil graag zijn vakkennis, die hij in al die jaren heeft opgebouwd, delen met andere kappers. Gertjan van Gils: “Ik vertel en demonstreer graag aan leergierige collega kappers alles op het gebied van knippen, scheren en fadingtechnieken.” 

Wahl Academy

Beide kappers verzorgen al enige tijd voor Wahl Academy de Look & Learns, Hands-on en combinaties daarvan bij diverse groothandel locaties verspreid over de Benelux. Dit jaar wordt naast de Wahl Academy ook de Moser Academy geïntroduceerd, waarbij er in de workshops alleen wordt gewerkt met de tools van Moser. Ook nieuw is dat er bij de Hands-on certificaten worden verstrekt na deelname.