Home Waarom moet ik een pre-treatment gebruiken?
Hair solutions

Waarom moet ik een pre-treatment gebruiken?

Je ziet ze steeds vaker; pre-shampoo's of pre-treatments om je haar en hoofdhuid extra diep mee te behandelen. Je kunt je dan afvragen of de gewone shampoo's en treatments niet voldoende werken. Want wat is nou eigenlijk het voordeel van zo'n voorbehandeling? Lees snel verder om dáár achter te komen!

SOLUTIONS voor een schone hoofdhuid

Na zoveel productgebruik, chemische behandelingen en niet te vergeten luchtvervuiling, heeft je hoofdhuid het zwaar te verduren.

Waardoor vervuilt de hoofdhuid?

Je kunt je hoofdhuid vergelijken met je huid op het gezicht. Het verschil is dat de hoofdhuid nog meer vatbaar is voor verschillende invloeden van buitenaf.
 
Het haar stylen, föhnen, milieuvervuiling, droge lucht of ongezonde voeding kan ervoor zorgen dat de hoofdhuid uit balans raakt.
 
Je haar gaat slap hangen en de hoofdhuid kan gespannen aanvoelen. Om de hoofdhuid weer in balans te brengen, is het belangrijk om eerst de hoofdhuid weer schoon te maken. Dat kun je doen door een spa treatment in de salon te nemen. Zo komt jouw hoofdhuid weer in balans en kunnen je haren weer schitteren!

De Prodige Medavita Spa Treatment

De structuur van ons haar bestaat voornamelijk uit keratine en dat dit zelf weer uit 19 aminozuren bestaat. De 8 aminozuren die ons lichaam zelf kan maken, worden essentiële aminozuren genoemd. Deze omvatten serine, threonine en carbocisteine. De producten voor de lengten bevatten het Amino Concentree Complex. Dit is een complex dat deze drie essentiële aminozuren bevat en deze tot diep in het haar aflevert, waardoor het van binnenuit zijn werk doet. 

De spa treatments van Medavita zijn gepersonaliseerd een echte beleving en intensief. De behandeling vindt plaats in de salon en wordt thuis voortgezet met de producten voor thuisgebruik..

De meest exclusieve spa treatment van Medavita is de Prodige behandeling. Deze behandeling bestaat uit de volgende stappen, waarbij je begint met een pre-treatment.

  1. Medavita Prodige Hair Detoxifying Mud (pre behandeling- inwerktijd is 15 minuten). Vervolgens wordt dit uitgespoeld waarbij het houten spa treatment bowl als ritueel niet mag ontbreken. In deze bowl wordt water gedaan en hiermee wordt de pre-behandeling uitgespoeld. En vervolgens nagespoeld met de douchekop.
  2. Daarna wordt de Medavita Prodige Restoring Shampoo aangebracht. De shampoo wordt in de bowl gemengd met water om de actieve ingrediënten te activeren en het gaat ook meer schuimen hierdoor. De shampoo wordt ingemasseerd en vervolgens wordt het haar gekamd. Weer uitspoelen met spa bowl en de douchekop en het haar handdoek droog maken. 
  3. Dan wordt het Medavita Prodige Fortifying Protein Cream Step 1 aangebracht met de kwast en het haar wordt weer doorgekamd. Vervolgens 10 minuten laten inwerken. Dan wordt de Medavita Prodige Sealing Protein Butter Step 2 (over protein cream step 1 aanbrengen. Inwerktijd: 10 minuten) aangebracht. Om echt een spabeleving te geven, wordt het voorhoofd afgedekt met een handdoek. Daarna goed uitspoelen. 
  4. Dan wordt het haar handdoekdroog gemaakt en de Medavita Prodige Rejuvenating Lotion ampullen aangebracht en ingemasseerd. Deze ampullen hoeven niet uitgespoeld te worden.Ze sluiten de behandeling af en zorgen ervoor dat de behandeling thuis geactiveerd kan worden met de producten voor thuisgebruik.

Bekijk de Medavita Spa rituelen: