Home Waan je even in een andere wereld met Orofluido Zen
Onze favorieten

Waan je even in een andere wereld met Orofluido Zen

Ik mocht de gloednieuwe Asia lijn van Orofluido uitproberen. Deze bestaat uit Zen Control Shampoo & Orofluido Zen Control Elixer en de producten zijn speciaal gemaakt voor haar dat snel pluist. De producten zijn geïnspireerd op 'de basiselementen van de traditionele Japanse levenswijze'. Dat klink veelbelovend, ik ben benieuwd!
WWH-Orofluido-afbeelding-1
Met deze shampoo en elixer heb ik zin om in bloemetjes te schrijven! Daarnaast zou ik willen dat jullie kunnen ruiken, wat ik ruik, als ik dit product gebruik.  Ik word er namelijk niet alleen Zen van, maar ook euforisch. Dit ruikt zó lekker. 
Het is te vergelijken met het luchtje Armani Code en dat is 1 van mijn all time favorites. Een zoete bloemengeur, fruitig en nootachtig. Natuurlijk gaat het niet alleen om de geur van dit product, maar ook zeker om de werking. Bij deze mijn bevindingen!

Asia Zen Control shampoo

WWH-Orofluido-shampoo
Het belooft uitzonderlijke pluisbeheersing, elasticiteit en gladheid. De shampoo aanbrengen op vochtig haar, het schuimt (en ruikt) rijkelijk. Is ook zeer makkelijk uit te spoelen, maar doe dit overvloedig! Het haar voelt glad en schoon aan en ik krijg het idee dat ik na deze behandeling geen crème meer hoef te gebruiken.
WWH-orofluido-ashampoo-02
Tijdens het föhnen merk ik al dat er geen pluisje in mijn te vinden is. Na mijn ‘föhn-ritueel’ is mijn haar pluisvrij, maar vind ik het ook wat vettig aanvoelen. Inmiddels heb ik er van alles aan geprobeerd om dit in een beter balans te krijgen: minder shampoo, minder nat haar, natter haar enzovoorts. Maar helaas blijft het vettige gevoel en kan ik het moeilijk stijlen met bijvoorbeeld een stijltang. Zelfs niet 1 dag na het wassen.  Waarschijnlijk is dat te wijten is aan mijn haar. Ik heb dik en veel haar. Ik denk dat het een ideale shampoo is voor mensen met wat dunner én veel haar.

Asia Zen Control Elixer

WWH-Orofluido-elixer
Dit elixer belooft net zoals de shampoo, uitzonderlijke pluisbeheersing, elasticiteit en gladheid. Wow, dit is helemaal mijn dingetje! Laat ik niet weer beginnen over de geur, maar vooral over de werking. Je hebt van deze olie een minimale hoeveelheid nodig en het werkt als een trein.
WWH-Orofluido-elixer-02
Het is zeer makkelijk te verdelen en het trekt snel in. Mocht je iets teveel hebben gebruikt, trekt het ook vrij snel in en binnen het half uur zie je niks meer van je doseringsfoutje. Mocht je echt zijn uitgeschoten, dan kun je hem ook heel goed als huid olie gebruiken, voor bijvoorbeeld je armen. Gezicht raad ik niet aan. Voor de schappelijke prijs zou ik deze producten zeker eens uitproberen en ruiken!

"Ik ben 28 jaar oud, accountmanager en ik heb mijn eigen blog over wonen. Ik houd ervan om goed verzorgd voor de dag te komen, maar het moet wel simpel en makkelijk zijn! "