Home Voorkom wat Rudy overkwam en laat je haar verven door de kapper!
Hair update

Voorkom wat Rudy overkwam en laat je haar verven door de kapper!

Je zou denken dat de advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump (tenminste ... tot 20 januari 2021!) - Rudy Giuliani - voldoende verdient om naar de kapper te gaan. Met een salaris van 20.000 dollar per dag (!) zou er toch iets over moeten blijven om een professional je haar te laten kleuren? Maar nee, de vechtersbaas van Trump gebruikt liever een goedje, dat bij de eerste beste zweetaanval in stralen langs zijn hoofd naar beneden loopt!

De arme man staat al zo onder druk nu al die rechtszaken, die de overwinning van Biden proberen aan te vechten, geen vruchten blijken af te werpen. Tijdens een persconferentie kreeg deze meneer het wel heel erg benauwd, waardoor de tijdelijke haarverf van de 76-jarige oud-burgemeester van New York misschien wel zorgde voor het meest gênante moment uit zijn loopbaan! Bekijk de video hieronder maar eens hoe dat verliep:

De moraal van dit verhaal

Nu kunnen we allemaal hard lachen, want grappig is het zeker, maar we kunnen er ook iets van leren! Want we kunnen het niet vaak genoeg herhalen: laat het lastige werkje van je haren kleuren over aan een professional.

De kapper heeft ervoor geleerd en weet precies hoe hij of zij de juiste kleuren met elkaar moet mengen, hoe lang de verf moet intrekken en bovendien krijg je nog advies hoe je jouw haarkleur het beste kunt onderhouden.

Bovendien krijg je dan een kleur die blijft zitten en hoef je nooit bang te zijn dat jou overkomt wat deze Rudy Giuliani is overkomen. Ook niet als je het een keer erg warm hebt ... 😅

Wil je jouw haar nog laten kleuren? Wacht dan niet te lang, want de decemberdrukte komt er alweer aan. Maak snel een afspraak en ga met een gerust hart de feestdagen in!