Home Volume met Balmain Hair+
Hair update

Volume met Balmain Hair+


Wil je haar met veel volume, maar blijft je kapsel niet in model? Hair+ van Balmain Hair is het antwoord! Deze nieuwe filosofie richt zich op de zes meest voorkomende haarproblemen en biedt zes verschillende en unieke behandelingen om deze op te lossen. De zes behandelingen van Hair+ maken het mogelijk om op een andere manier naar de problemen te kijken. Echte oplossingen kunnen geboden worden en daarmee ook elk door jou gewenst kapsel.
Revival of the seventies! Invloeden van de jaren '70 zijn overal terug te zien. Tijd voor een comeback van het volumineuze "Charlies's Angels kapsel", met grove krullen beginnend op neushoogte. Kernwoorden zijn beweging, volume en glamour. Natuurlijk wil je deze fantastische look kopiëren. Maar hoe? Als je je haar krult – het maakt niet uit hoeveel haarlak je gebruikt – zijn de krullen alweer uitgezakt zodra je de deur uit loopt. Tot vandaag was er nog geen echte oplossing voor dit problem. Nu wel: Hair+!
Hair+ biedt je de mogelijkheid om het volumineuze kapsel te krijgen waar je altijd al van gedroomd hebt. Een volumineus kapsel dat ook echt daadwerkelijk blijft zitten! Je bent niet meer beperkt tot je eigen haar. Je kunt simpelweg haar toevoegen om een voller kapsel te creëren dat – in plaats van een paar minuten of uren – de hele dag blijft zitten! Vanaf nu kun je de deur uitgaan zonder je zorgen te maken over je haar. Het gekozen kapsel blijft tot het einde van de dag in model, gegarandeerd. Zelfs wind en regen krijgen je haar niet uit model. Meer haar is de toekomst! Soft Blend Weaving, ClipTape Extensions,  Tape ExtensionsFill-In extensions
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Balmain