Vind een geschikte kapper in Amsterdam

Zoek je een kapper in Amsterdam die bij je past? Vind hier een geschikte kapper in Amsterdam. Onze hoofdstad kent vele kappers, maar het is belangrijk om een kapsalon te vinden die goed bij je past.

Het belang van goed advies

Heb je krullend haar? Zoek dan naar een kapper die daar veel ervaring mee heeft. Dat geldt ook voor andere specialiteiten. Een goede kapper zal bij een eerste bezoek echt de tijd voor je nemen en niet alleen vragen stellen over je haar en je wensen, hij of zij zal ook heel goed naar je haar kijken en naar jouw hele verschijning. Want alleen dan kan deze kapper in Amsterdam met een goed advies komen, waar je ook echt iets aan hebt. Ook tijdens het kleuren of knippen, merk je snel of je met een echte professional te maken hebt. Het gesprek zal dan niet alleen gaan over koetjes en kalfjes, maar je zult ook advies krijgen welke haarverzorgings- en stylingproducten het beste bij jouw haartype passen. Dus dáárom is het zo belangrijk om een kapsalon te vinden die bij je past!

Via onze salonfinder kun je geschikte kappers vinden in Amsterdam of een andere plaats in Nederland. Of je kunt naar het overzicht gaan van alle kappers in Amsterdam en via het filter kun je dan verder verfijnen op type salon of het merk waarmee de kapper werkt.

Leuke dingen doen in Amsterdam

Veel kappers in Amsterdam zijn gewend aan toeristen en expats en spreken ook goed Engels. Woon je niet in Amsterdam, maar wil je daar toch een kapper bezoeken? Maak er dan meteen een leuk dagje van en combineer je kappersbezoek met een museum of een dagje shoppen. Of kijk even of er iets leuks te doen is in onze hoofdstad. Hier kun je zien wat er allemaal te doen is.

Testimonials lezen en schrijven

Op de salonpagina van jouw gekozen kapper in Amsterdam kun je vervolgens alle testimonials lezen. Heb je al een kapsalon in Amsterdam gevonden die bij je past en ben je al geweest? Schrijf dan zelf een testimonial, zo help je anderen bij hun zoektocht naar een geschikte kapper!