Featured Video Play Icon
Home Viering van het haar tijdens L'Oréal Hair Fashion Night
Hair update

Viering van het haar tijdens L'Oréal Hair Fashion Night

Afgelopen week werd in Amsterdam op een unieke lokatie - de Aquariumzaal van Artis - de - editie van de L'Oréal Hair Fashion Night gehouden. Temidden van de exotische vissen liepen fashionista's en modellen te pronken met hun haren en kleding. Wat dat betreft verschillen mensen niet zoveel van dieren.

HFN-05

Er was veel te beleven, de Hair Icon Awards 2018 werden uitgereikt in de categoriën Hair Style, Hair Coupe en Hair Color.De prijs voor de beste 'Hair style' award ging naar beautyvlogger Sarah Angius.

HFN-08

Frank van der Lende was de winnaar in de categorie Hair Coupe en actrice Eva van Wijdeven ging er met de hair Color Award vandoor.

HFN-08 (1) HFN-07 HFN-06

Tenslotte won Laura Lewis de publieksprijs met 30% van alle stemmen.

HFN-01

Na de uitreiking van de Hair Icon Awards toonde upcoming fashion designer Johannes Offerhaus en Chef de Cabine Tim Kruik hun schitterende creaties. Tim en Johannes showden met hun creaties de creatieve samensmelting tussen fashion en haar.

HFN-02

Mijn werk is een groot onderzoek naar vorm en beweging waarbij draagbare kleding voor mij niet het enige eindproduct hoeft te zijn

HFN-03 HFN-04Gedurende de avond kon iedereen plaatsnemen in de Color Bar, waar Star Colorists de looks van genodigden voor een avond transformeerde met Colorful Hair Flash Pro Hair Make-up, dat uitspoelt na één wasbeurt. Styling van deze avond kwam tot stand met behulp van de limited edition Tecni.Art lijn, ontworpen door Engelse Artist Stuart Semple.