Home Victoria’s Secret Angels krullen door Cosmo op de Zuidas
Onze favorieten

Victoria’s Secret Angels krullen door Cosmo op de Zuidas

Featured Video Play Icon

De meeste vrouwen dromen ervan om het lichaam, de make-up look en de haarlook van een Victoria’s Secret Angel te hebben. Ik wel in ieder geval ;), dus ging ik naar Cosmo Hairstyling in Zuidas Amsterdam om hun nieuwe Touch-Up uit te proberen. De Touch-Up houdt in dat je kan kiezen uit 6 verschillende haarlooks die binnen 15 minuten door de kapper gecreëerd zal worden én zo’n haarlook maar 15 euro kost. Toen ik Cosmo Hairstyling binnen liep, kreeg ik meteen een warme welkom van alle haarstylisten. De sfeer in de salon vond ik erg relaxt en het interieur vond ik ook erg strak eruit zien met een warme uitstraling vanwege de bruine kleuren.

De haarstyliste, Chantal Veldt, die mijn haar zou stylen kwam meteen naar mij toe en vroeg of ik wat wilde drinken. Dit was mijn allereerste keer in deze salon, dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Na een paar seconden kwam ze aanlopen met een glas water en snoepjes, geserveerd op een houten blad. Dit vond ik natuurlijk erg luxe en schattig! Zo’n service had ik nog nooit meegemaakt in andere salons! Het leukste vond ik dat ik mijn naam op het bordje zag. Het voelde persoonlijk, alsof ik zelf een beroemdheid was! Chantal kwam naast mij zitten en legde uit dat de Touch-Up het allernieuwste concept van Cosmo Hairstyling was en dat je als klant maar 15 euro aan kwijt bent. Dit klinkt helemaal goed!

Cosmo-02

Voordat we konden beginnen, moest ik eerst een haarlook uitkiezen. De eerste drie haarlooks spraken mij het meeste aan en dus kon ik kiezen uit Silky Straight, Wonderful Waves of de Unique Updo.

Ik heb van mezelf steil haar, dus verviel optie 1. Daarnaast vond ik de ‘Unique Updo’ niet erg bij mij passen, dus ging ik maar voor de ‘Wonderful Waves’. Ik ben altijd een liefhebber van krullend haar geweest en dus keek ik naar deze haarlook uit! Ik mocht alvast plaats nemen op de kappersstoel terwijl mijn haarstyliste Chantal alles klaar ging leggen.

Allereerst spoot ze de Sebastian Drynamic droogshampoo in mijn haar, om wat volume te creëren voordat ze mijn haar zou krullen. Mijn haar was twee dagen geleden gewassen, dus was het nog een beetje vettig. Daarna begon ze mijn haar met een krultang te krullen (zie de video). Voor een finished look heeft mijn haarstyliste Sebastian Shine Define en Luxe Oil in mijn haar aagebracht voor een glanzend effect en voor het vasthouden van de krullen heeft ze Sebastian Re-Shaper haarlak in mijn haar gespoten.

cosmo-01

Toen Chantal klaar was en ik in de spiegel keek naar mijn finished haarlook, werd ik helemaal verliefd op de big wavy Victoria’s Secret krullen! Hieronder zien jullie de before en after foto’s van mijn haar.

Ik bedankte Chantal voor deze mooie haarlook en ik kreeg een goodiebag mee met daarin: een mini Sebastian Drynamic droogshampoo, een pakje paarse invisibobbles, een kaartje voor nog een gratis Cosmo Hairstyling Touch-Up, een Color Trial waarbij ik 25% korting krijg bij mijn eerst kleurbehandeling en een pakje Biosilk. Daarnaast kreeg ik en een apple-to-go mee! De klantenservice van Cosmo Hairstyling Zuidas Amsterdam, mijn haarstyliste Chantal Veldt EN mijn Touch-Up haarlook vond ik helemaal top, dus Cosmo Hairstyling, jullie zullen mij wel vaker zien langskomen voor een Touch-Up 😉