Home Veel kleur hair inspiratie tijdens de Trend & Fashion Days
Hair update

Veel kleur hair inspiratie tijdens de Trend & Fashion Days

Wat een kapsels, producten en vooral - wát een leuke looks hebben we de afgelopen dagen gezien op een van de grootste kappersbeurzen van Europa; de Top Hair Trend & Fashion Days!

Er waren ook veel Nederlandse kappers aanwezig en dat is logisch. Düsseldorf is voor de meesten niet meer dan 2 uurtjes rijden. Maar als je er niet bij was, óf als je geen kapper bent, hier zijn de foto's:

Kleur

TopHair-beurs-04

Dezelfde jongens die het innovatieve merk Urban Alchemy hebben opgericht, stonden op de beurs met een vernuftig nieuw kleurproduct: En oh ja, we zagen meteen op dezelfde stand dat er een Olaplex 3 & 4 aan komt!

TopHair-beurs-06 (1)

Sustainable

TopHair-beurs-04 (1)

Fijn te zien dat ook de grote haarmerken steeds bewuster worden van ons milieu. Het geeft hoop als L'Oréal komt met een idee voor een shampoo bar, waarbij de flesjes gewoon weer nagevuld kunnen worden. De flesjes zijn bovendien zo ontworpen, dat ze makkelijk stapelbar zijn dus geen extra ruimte innemen en niet in een doosje zitten. Dat scheelt weer met het transport en ja, alle beetjes helpen!

Gadgets

TopHair-beurs-06

Een app waarmee je een preview krijgt van een nieuwe haarkleur. Toch handig voordat je je haar roze laat kleuren! Deze was van L'Oréal. Of via een app bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw haartype. System Professionals biedt daardoor producten op maat. En bij Goldwell hadden ze in de stijl van een 'silent disco', een stille presentatie. Alle toeschouwers hadden een koptelefoon op en konden zo de workshop in alle rust volgen.

Kleurpatroon

TopHair-beurs-03

Natuurlijk mocht een demonstratie van Davines' nieuwste paradepaardje, de Imprinting tool, niet ontbreken! Met deze stencils kan de kapper prachtige patronen op het haar sprayen en deze kunnen variëren van extreem tot heel subtiel. We like!

Typetjes

TopHair-beurs-01 (1)

En natuurlijk waren er de modellen en bezoekers met bijzondere haarkleuren en kapsels. Een lust voor het oog!

TopHair-beurs-02

TopHair-beurs-07