Home Valse wimpereffect dankzij een mascara? Jaimie test Make-up Studio Mascara 4D
Testpanel

Valse wimpereffect dankzij een mascara? Jaimie test Make-up Studio Mascara 4D

Hey there! Afgelopen tijd heb ik weer een nieuwe mascara mogen testen. Deze keer de 4D False Lash effect (extra black) van Make-up Studio.

De omschrijving op de website van Make-up Studio zelf zegt het volgende:

Diepdonker zwarte mascara, die dankzij de 4D-technologie zorgt voor optimaal volume, ultieme lengte, een prachtige krul en perfect gescheiden wimpers. Een echte aanrader voor een schitterende avond make-up. Het borsteltje van de Mascara 4D bestaat uit twee zijden: een korte kant met kleine rubbertjes om de mascara zorgvuldig aan te brengen en een kant met langere rubbertjes om de wimpers mooi uit te kammen. Met het kleine rubberen borsteltje van de andere Mascara 4D bereik je iedere wimper tot in de allerkleinste haartjes.

mascara 4d
Dat belooft wat!

De verpakking ziet er simpel doch luxe uit door het matzwarte gecombineerd met glanzend gouden letters. Ook is 'ie zo licht als een veertje. Er zit 8ml product in.

IMG_7958

Zoals je kunt zien heeft het borsteltje twee kanten. Eén met kleine plastic haartjes om de mascara mee aan te brengen en een met lange rubberen haartjes om ze te separeren van elkaar. Ik ben altijd wel fan van zulke borsteltjes. Zo krijg je zo min mogelijk klontjes. Laten we hem gaan uitproberen.

IMG_7968

Wanneer ik de mascara heb aangebracht denk ik 'is dit het?'. Het ziet er vrij natuurlijk uit, in tegenstelling tot wat ze beloven te doen met dat 'False Lash effect'. Ik had zeker meer volume en lengte verwacht. Het is wel mooi, maar niet zo opvallend als dat ik had gehoopt. Ook heb ik altijd het probleem dat mijn wimpers na een tijdje weer naar beneden zakken met normale mascara's. Daarom gebruik ik altijd een waterproof variant, want die doen dat niet. Als je meer laagjes aanbrengt geeft het wel meer volume en lengte, maar bij mij heeft dat weinig zin aangezien mijn wimpers dan nog meer naar beneden zakken. Nee, deze mascara doet niet veel voor mijn Aziatische wimpers.

IMG_7960

De mascara kost €19,90 en is in de online shop te koop of in een van de Make-up studio winkels in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven. Vrij prijzig, voor het effect wat de mascara bij mij geeft. Ik zou deze dus niet opnieuw aanschaffen.

Wat is jouw favoriete mascara?