Marit
Marit

Deze reviewer heeft totaal 247 reviews geschreven

247 reviews

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    23 januari 2016 - L'Oréal Professionnel Pro Fiber Restore Leave-in

    Heerlijk serum!

    Geurt vrijwel niet en werkt heel fijn! Dit serum haalt net dat beetje overgebleven pluis weg, sealt de haarpunten en zorgt ervoor dat mijn haar er gezonder uitziet. Enig nadeel is de water-achtige dunne substantie die snel door je vingers loopt, waardoor het product sneller op gaat. Misschien was een spray handiger geweest. Verder top!

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    23 januari 2016 - L'Oréal Professionnel Pro Fiber Restore Masker

    Top resultaat, niet ruiken!

    Gelukkig is de geur hier minder sterk dan bij de shampoo en vervliegt deze snel nadat je het in je haar hebt. Anders zouden het een nare 5 minuten worden om in te trekken. Maar verder helemaal top product! Geeft enorm veel glans en souplesse aan mijn haar, je ziet echt verschil.

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    23 januari 2016 - L'Oréal Professionnel Pro Fiber ReCharge

    Geweldig spul!

    Gelukkig hebben deze tubes niet de nare geur maar wel alle benefits van deze lijn! Werkt echt super en je ziet meteen verschil. Inhoud is voor mijn haar iets teveel (20ml) maar na uitspoelen glanst haar enorm en voelt echt soepeler aan. Fijn is dat het ook minder pluizig is. Rond de €25 voor 6 tubes vind ik heel redelijk.

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    23 januari 2016 - L'Oréal Professionnel Pro Fiber Restore Conditioner

    Werkt samen met shampoo

    Net als de shampoo een vervelende geur, iets minder doordringend. Maar maakt haar lekker zacht. Toch heb ik meer baat bij het masker.

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    23 januari 2016 - L'Oréal Professionnel Pro Fiber Restore Shampoo

    Vieze geur maar werkt goed!

    Ik heb nog nooit een shampoo gebruikt die ik zo vond stinken. Dat ik hem blijf gebruiken zegt veel, want mijn haar reageert er goed op. Glanst meer, zachter en soepeler.

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    18 januari 2016 - Damn Nice Hair Damn Stunning Elixer

    Multitasker

    Nadat ik met veel moeite de pomp open had gedraaid (dat is met veel pompflacons een nadeel; ik krijg ze vaak niet opengedraaid) was ik blij met het product. Het is een oranjekleurige gel-achtige substantie die heerlijk ruikt en heel licht is voor je haar. Deze leave-in verzwaarde mijn haar niet en haalde de pluis goed weg. Je hebt maar een pompje nodig dus je doet erg lang met een fles.

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    18 januari 2016 - Mr. Smith Balancing Conditioner

    Heerlijke geur!

    Fijne conditioner, maakt m’n haar zacht en trekt snel in. Ideaal voor door-de-week als ik niet voldoende tijd heb voor een masker. Haar is goed doorkambaar en niet droog na het uitspoelen. Werkt perfect met bijbehorende shampoo.

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    26 december 2015 - Shu Uemura Ultimate Remedy Shampoo

    Romige textuur

    Dikke romige shampoo die heel goed schuimt. Na het uitspoelen voelt het haar al zo zacht aan dat een conditioner nauwelijks nodig lijkt. Vrijwel geurloos

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    13 november 2015 - Mr. Smith Balancing Shampoo

    Lekker haarparfum!

    Fijne, mild schuimende shampoo die echt heerlijk ruikt. Wast mijn haar schoon zonder het al te droog achter te laten. Nog fijner in combinatie met de conditioner!

    • 0 mensen vonden deze review nuttig

    16 juli 2015 - Nioxin Rejuvenating Elixer

    Heerlijk product!

    Lichtgewicht “verzorger/textuurcreme” die ik ook graag tussendoor gebruik als mijn puntjes wat pluizen. Trekt snel in het haar en maakt het niet vet. Grote tube die makkelijk doseert. Doet aan gelverpakkingen denken, maar dit product plakt absoluut niet!

mis geen kortingen, acties en beautytips en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden voor Sign-up members
* = verplicht veld

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten