Events & Awards

Uitreiking Make-up Award 2015

LeonHajenius-uitreiking-2015

Visagist Leon Hajenius uit Lelystad heeft de Make-up Award 2015 gewonnen! Deze award geldt als de hoogste onderscheiding voor visagisten in de Benelux en de winnaar van de Make-up Award vertegenwoordigt Nederland volgend jaar tijdens de International Make-up Championship. De bekendmaking vond plaats op 8 maart tijdens de vakbeurs voor schoonheidsverzorging Beauty Trade Special in de Jaarbeurs in Utrecht.

Inzending Leon Hajenius
Inzending Leon Hajenius

Op basis van ingezonden foto’s met als thema ‘Colorful World’ zijn onlangs de beste inzendingen genomineerd. Tijdens de showfinale op Beauty Trade Special maakten deze visagisten hun creaties live op het podium. De vakjury jureerde live op de bühne en Leon ontving het hoogste aantal punten. Er werd gelet op techniek, creativiteit, hygiëne, en de totaalpresentatie.

Inzending Norien Voskuilen
Inzending Norien Voskuilen

Naast de Make-up Award 2015 werd ook de Public’s Choice Award uitgereikt. Er zijn de afgelopen 3 weken ruim 15.000 stemmen uitgebracht via de website van de Make-up Awards en via Facebook. Norien Voskuilen ontving de meeste stemmen van het publiek en nam de Public’s Choice Award mee naar Gellicum.

De Make-up Awards wordt georganiseerd door de Stichting Foundation. De Stichting Foundation heeft o.a. het doel om de kwaliteit van het vak visagie te stimuleren en naar een hoger level te tillen. Het organiseren van de jaarlijkse Make-up Awards is één van de uitingen.