Home Uitgelicht: Oolaboo Super Foodies Transform Finishing Spray
Onze favorieten

Uitgelicht: Oolaboo Super Foodies Transform Finishing Spray

Een flexibele haarspray om het haar in model te houden. Eenvoudig uit te borstelen, vochtbestendig en met een sterke hold. Ideaal als jij jouw look de hele dag optimaal wil houden!

Verpakking

De spray komt in een royale witte bus van 400 ml en de verstuiver geeft een fijne mist. Dit product is 100% vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. 

Inhoud

Deze haarlak geeft een stevige hold. Bovendien kun je er ook extra volume mee creëeren als je de sprak gebruikt op vochtig haar. Een haarspray die je in huis moet hebben dus als je extra volume wilt én je haar de hele dag in model wilt houden. Luchtig, niet vet en je borstelt het product zo weer uit.Over Oolaboo:

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien kun je er zeker van zijn dat al de producten niet zijn getest op dieren.

Camera: Frank Lodder | Edit: Marit Heemskerk | Model Cleo Tempelaars